Μουσικη

Η Lady Gaga αποκάλυψε πως στα νιάτα της εργαζόταν σε ελληνικά εστιατόρια

«Συνήθιζα να προσποιούμαι ότι ήμουν Ελληνίδα για να παίρνω μεγαλύτερα φιλοδωρήματα», δήλωσε η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Lady Gaga
Η Lady Gaga © ΕΡΑ/FABIO FRUSTACI

Η Lady Gaga εξήγησε πως χρησιμοποιούσε ελληνική προφορά για να γοητεύει τους πελάτες και να κερδίζει μεγαλύτερα φιλοδωρήματα

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Νέα Υόρκη στις 12 Μαΐου, η Lady Gaga μπροστά σε χιλιάδες θεατές θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα, όταν σε ηλικία 15 ετών εργαζόταν ως σερβιτόρα σε γνωστά ελληνικά εστιατόρια της Νέας Υόρκη, όπως το Aegean και το Metsovo.

Η Lady Gaga μάλιστα, μιμήθηκε την ελληνική προφορά που, όπως εξήγησε, χρησιμοποιούσε τότε για να γοητεύει τους πελάτες και να κερδίζει μεγαλύτερα φιλοδωρήματα. Ένας από τους θεατές τράβηξε βίντεο τη στιγμή που η τραγουδίστρια μιλούσε για το παρελθόν της και στη συνέχεια, το δημοσίευσε στο TikTok.

@cccisforcuunt LOVE MY ITALIAN FROM NY #ladygaga #artrave #greece #fyp ♬ original sound - ⛧

Σε αυτό, η Lady Gaga ακούγεται να λέει: «Εργαζόμουν σε τρία διαφορετικά ελληνικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη από τότε που ήμουν 15 ετών και συνήθιζα να προσποιούμαι ότι ήμουν Ελληνίδα για να παίρνω μεγαλύτερα φιλοδωρήματα».

Σύμφωνα με δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, εκείνη την περίοδο φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν Ελληνοαμερικανό, ο οποίος της έμαθε μερικές βασικές ελληνικές φράσεις. Όπως φάνηκε, αρκετές από αυτές τις φράσεις της φάνηκαν χρήσιμες, τόσο στη δουλειά της, όσο και μελλοντικά κατά τις επισκέψεις της στη χώρα.

Το 2014, στην περιοδεία της «ArtRave: The Artpop Ball», η Lady Gaga βρέθηκε στην Αθήνα και μιλώντας στους θαυμαστές της πάνω από τη σκηνή τους απηύθυνε ένα μήνυμα: «Αν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας μπορούν να επιβιώσουν, μπορείτε κι εσείς».

Από τότε, έχει επισκεφτεί πολλές φορές ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κρήτη, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την ομορφιά, τη φιλοξενία και την κουλτούρα της χώρας. Η επιρροή αυτή έχει περάσει ακόμη και στο καλλιτεχνικό της έργο, με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «GUY» να αντλεί έμπνευση από την αρχαία ελληνική μυθολογία και αισθητική.

Lady Gaga - G.U.Y. (An ARTPOP Film) (Broadcast Edit)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY