- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°

Ο σεφ Aλέξανδρος Τσιοτίνης μοιράζεται δέκα από τα τραγούδια που ακούει ξανά και ξανά
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ένας από τους καλύτερους σεφ της γενιάς του. Αν έχετε επισκεφτεί κάποιο από τα εστιατόριά του, το βραβευμένο με αστέρι Michelin CTC ή το ανατρεπτικό μπεργκεράδικο Ortsag, αυτό το ξέρετε ήδη. Ο Αλέξανδρος, όμως, δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος σεφ. Είναι επίσης ένας όμορφος άνθρωπος, που το πιο πιθανό είναι να σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων (έχει απίστευτο χιούμορ!) την πρώτη φορά που θα τον συναντήσεις.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, τώρα ζει κοντά σε αυτό. Επέλεξε τον Υμηττό γιατί «είναι τόσο δίπλα όσο και απομακρυσμένα από τη βουή της πόλης», του αρέσει να κάνει βόλτες στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και οι νεραντζιές της Αθήνας όταν ανθίζουν. Το πρώτο πράγμα που θα έδειχνε σε έναν ξένο επισκέπτη της πόλης θα ήταν το Μπάτμαν στις 4 το πρωί γιατί «εκεί θα καταλάβει πως στην Αθήνα τη νύχτα πιστεύουμε στους σούπερ ήρωες!». Λέει ότι αν αυτή η πόλη ήταν φαγητό, τότε θα ήταν σίγουρα ράμεν: «σε ένα μπολ τόσο ατημέλητα, μα και συμμετρικά βαλμένα του κόσμου τα καλούδια, δεμένα στον ζωμό τους».
Ο Αλέξανδρος ακούει επίσης με πάθος μουσική. Για αυτό και του ζητήσαμε να στείλει δέκα από τα τραγούδια που ακούει περισσότερο αυτή την περίοδο. Πρώτο κομμάτι από Shirley Bassey και κλείσιμο με Galexico - η playlist του Αλέξανδρου Τσιοτίνη είναι «καυτή» όσο και το φαγητό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τεράστια ζήτηση «έριξε» την πλατφόρμα
Προανήγγειλε παράλληλα νέα μουσική
Μια ιστορική μουσικός στη μεγάλη οθόνη - Σε παραγωγή των Amazon MGM Studios
Τα συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν τη headline εμφάνιση των Dream Theater στην Πλατεία Νερού
Η ιστορία πίσω από το soundtrack του επιτυχημένου σίριαλ
Το σκοτεινό μουσικό ιδίωμα που περνά κάτω από τα ραντάρ κι αναπτύσσεται
Η ιστορία τους πέρα από τα λαμπερά ρούχα και τις επιτυχίες
«Η σκηνή σε όλα τα είδη ανθίζει εδώ και αρκετά χρόνια»
Το πιο ροκ εν ρολ βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις αυτές τις μέρες
Φέτος το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στους βιομηχανικούς χώρους του νέου κτιρίου Onassis Ready στο Ρέντη
Η συναυλία γίνεται σχεδόν ένα χρόνο μετά τη live εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο που άφησε εποχή
Το φεστιβάλ που ενώνει κρητική και ηλεκτρονική μουσική στους πρόποδες του Ψηλορείτη
Από το Tik Tok στα Grammys η Swamp Princess είναι το νέο rap icon που χρειάζεται η γενιά του virality
Μελωδική υποδοχή της άνοιξης στην Αίθουσα του Παρθενώνα τη Δευτέρα 31 Μαρτίου
Μεγάλη επιστροφή στη δισκογραφία - Σε συνεργασία με τον Alchemist
Mίλησε ανοιχτά ενάντια στα στερεότυπα 17 χρόνια μετά το ντεμπούτο της
Οι ηγέτες του post rock ήχου γιορτάζουν 30 χρόνια πορείας
Το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας μιλάει για όλα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.