- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H ομάδα του 4711 συνεχίζει με φόρα απο τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου. Ο Διονύσης Σχοινάς τα σπάει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη μουσική σύνθεση βέβαια του Κώστα Λαϊνά. Ο πλήρως ανανεωμένος χώρος στα βόρεια, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.500 άτομα, είναι συνέχεια sold out.
Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από τότε που ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε κάθε Δευτέρα να εμφανίζεται σε μαγαζί της περιοχής του Κολωνάκιου με τεράστια επιτυχία. Η συνέχεια αναμενόμενη, μιας και οι παραστάσεις συνεχίστηκαν σε πιο μεγάλο μαγαζί με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Η πρώτη χρονιά στη Μύκονο το 2013 αποτέλεσε την είδηση της χρονιάς, μιας και όλος ο κοσμικός κόσμος έσπευσε να απολαυσει το πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά στο νέο στέκι του νησιού. Η μεγάλη επιτυχία του Σχοινά «στης Μυκόνου τα στενά» ήταν το τραγούδι του καλοκαιριού και αγαπήθηκε όσο κανένα στο νησί των ανέμων. Μετά και τη φετινή χρονιά του 2014, το 4711 Διονύσης Σχοινάς σε Αθήνα και Μύκονο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως το απόλυτο κέντρο διασκέδασης. Ο Διονύσης Σχοινάς μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας έχει επιστρέψει για τα καλά στα νυχτερινά δρώμενα της διασκέδασης της Αθήνας και ετοιμάζεται για ακόμα ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του μιας και φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τη Eurovision 2015 ανάμεσα σε ακόμα 4 διαγωνιζόμενους που πιθανόν να είναι οι CReal, η Τάμτα, η Θωμαής Απέργη και τελευταία η Shaya.
Οι εμφανίσεις στο Διονύσης Σχοινας 4711 αναμένεται να ολοκληρωθούν το Πάσχα στο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, ενώ για το καλοκαίρι το 4711 στη Μύκονο έχει πιθανή ημερομηνία έναρξης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Μια ματιά στην πορεία και το αποτύπωμα των Σουηδών metallers, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens
Ένα ατμοσφαιρικό μείγμα πειραματικής παραγωγής και μυθικής αφήγησης
Το νέο τραγούδι «The Cicadas» με τη συμμετοχή του Γιάννη Πανταζή και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Ροδόπης
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.