- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H ομάδα του 4711 συνεχίζει με φόρα απο τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου. Ο Διονύσης Σχοινάς τα σπάει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη μουσική σύνθεση βέβαια του Κώστα Λαϊνά. Ο πλήρως ανανεωμένος χώρος στα βόρεια, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.500 άτομα, είναι συνέχεια sold out.
Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από τότε που ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε κάθε Δευτέρα να εμφανίζεται σε μαγαζί της περιοχής του Κολωνάκιου με τεράστια επιτυχία. Η συνέχεια αναμενόμενη, μιας και οι παραστάσεις συνεχίστηκαν σε πιο μεγάλο μαγαζί με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Η πρώτη χρονιά στη Μύκονο το 2013 αποτέλεσε την είδηση της χρονιάς, μιας και όλος ο κοσμικός κόσμος έσπευσε να απολαυσει το πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά στο νέο στέκι του νησιού. Η μεγάλη επιτυχία του Σχοινά «στης Μυκόνου τα στενά» ήταν το τραγούδι του καλοκαιριού και αγαπήθηκε όσο κανένα στο νησί των ανέμων. Μετά και τη φετινή χρονιά του 2014, το 4711 Διονύσης Σχοινάς σε Αθήνα και Μύκονο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως το απόλυτο κέντρο διασκέδασης. Ο Διονύσης Σχοινάς μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας έχει επιστρέψει για τα καλά στα νυχτερινά δρώμενα της διασκέδασης της Αθήνας και ετοιμάζεται για ακόμα ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του μιας και φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τη Eurovision 2015 ανάμεσα σε ακόμα 4 διαγωνιζόμενους που πιθανόν να είναι οι CReal, η Τάμτα, η Θωμαής Απέργη και τελευταία η Shaya.
Οι εμφανίσεις στο Διονύσης Σχοινας 4711 αναμένεται να ολοκληρωθούν το Πάσχα στο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, ενώ για το καλοκαίρι το 4711 στη Μύκονο έχει πιθανή ημερομηνία έναρξης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κομμάτι είναι βασισμένο στη Τζέσι, την αγαπημένη καουμπόισσα από τη δεύτερη ταινία του franchise
Δύο από τα βασικά μέλη της Keinemusik στο μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής της πόλης
Μια επιμελητική πρόταση που φιλοδοξεί να συστήσει εκ νέου το πεδίο της σύγχρονης μουσικής
Η Ισλανδή σταρ παρουσιάζει νέα έργα και μια πρώτη ματιά στο άλμπουμ που θα βγει το 2027
Πότε και πού θα διεξαχθεί
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.