Μουσικη

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το «Mon Amour» του Slimane στη Γαλλία

Ξεπέρασε σε 24 ώρες τα 2 εκατομμύρια streams στο Spotify

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Slimane με το «Mon Amour» στη Eurovision 2024
Εντυπωσίασε ο Slimane με το «Mon Amour» στη Eurovision 2024 © EPA/JESSICA GOW

Slimane-Eurovision 2024: Έσπασε τα γαλλικά ρεκόρ στο Sportify - Ξεπέρασε σε 24 ώρες τα 2 εκατομμύρια streams 

Μπορεί ο Slimane με το «Mon Amour» να μην κέρδισε τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε αλλά είναι ένα από τα τραγουδία που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν. Ο Γάλλος ερμηνευτής «μάγεψε» με την εμφάνισή του αποκλειστικά και μόνο στη φωνή του, χωρίς εφέ και σκηνικές παρουσίες, κάνοντας όλα τα social media να... παραληρούν μετά την ολοκλήρωση του τελικού.

Slimane - Mon Amour (LIVE) | France 🇫🇷 | Grand Final | Eurovision 2024

Η ερμηνεία του στον τελικό ήταν συγκλονιστική, ειδικότερα τη στιγμή που τραγουδούσε 2 μέτρα μακριά από το μικρόφωνο. Ο Slimane και η Γαλλία βρέθηκαν στην 4η θέση αλλά στη χώρα το κομμάτι «σαρώνει».

Μέσα σε 24 ώρες το Mon Amour έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify και ο ίδιος ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία.

Ο τραγουδιστής, με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

«Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στον κόσμο στο Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000.

»Δεν επικεντρώνομαι ποτέ στα charts, αλλά πρόκειται για κάτι τόσο φανταστικό που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας ευχαριστήσω. Και το καλύτερο της ιστορίας είναι ότι σπάσαμε ξανά το ρεκόρ τη Δευτέρα. Δηλαδή, τα καταφέραμε δυο διαδοχικές ημέρες!

Είναι τρελό. Για τη γαλλική γλώσσα. Για τη γαλλική μουσική. Για εμένα. Για εμάς. Δεν θα μιλήσω άλλο, γιατί είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τα κλάματα. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω. Ό,τι συμβαίνει είναι τρελό. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ» ανέφερε ο Slimane.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

Ποιος είναι ο Slimane

Ο Slimane είναι 34 ετών και έγινε ε γνωστός κερδίζοντας στην 5η σεζόν της γαλλικής έκδοσης του The Voice. Από τότε, ο Slimane ξεκίνησε μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα και είχε πάνω από 25 τραγούδια στο γαλλικό Chart Singles, συμπεριλαμβανομένου ενός νούμερο ένα σινγκλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.