- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγούδια του Τζόνι Κας από το 1993 θα κυκλοφορήσουν σε νέο άλμπουμ
11 νέα τραγούδια στο άλμπουμ «Songwriter» - Πότε θα κυκλοφορήσει
Τζόνι Κας: Τραγούδια από το 1993 σε νέο άλμπουμ - Το άλμπουμ «Songwriter» θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου
Τραγούδια του Τζόνι Κας που ανακαλύφθηκαν εκ νέου έχουν συμπεριληφθεί σε νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τον γιο του, Τζον Κάρτερ Κας.
Το άλμπουμ με τίτλο «Songwriter» ηχογραφήθηκε αρχικά από τον τραγουδιστή της κάντρι Τζόνι Κας στα LSI Studios, στο Νάσβιλ το 1993, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.
Η δισκογραφική εταιρεία ανήκε στα μέλη της οικογένειάς του και πιστεύεται ότι ήθελε να τους βοηθήσει οικονομικά, καθώς και να ηχογραφήσει τα τραγούδια.
11 νέα τραγούδια με τα φωνητικά και την κιθάρα του Τζόνι Κας
Μετά από πτώση στις πωλήσεις δίσκων, ο Κας συνάντησε τον παραγωγό της ροκ ραπ Ρικ Ρούμπιν και εκείνος αποθήκευσε τα τραγούδια.
Οι δυο τους ηχογράφησαν τέσσερα άλμπουμ, τα οποία είχαν μεγάλη αποδοχή από τους κριτικούς και εμπορική επιτυχία, με πρώτο το «American Recordings» που κέρδισε το 1994 Grammy, συγκέντρωσε νεότερο κοινό και οδήγησε στη διασκευή από τον Κας του τραγουδιού των Nine Inch Nails «Hurt» το 2002.
Περισσότερα από 30 χρόνια αργότερα, ο γιος του Κας και η σύζυγός του, Τζουν Κάρτερ Κας θα κυκλοφορήσουν τα 11 τραγούδια με τα φωνητικά και την ακουστική κιθάρα του πατέρα του.
Με συμμετοχές από τον τραγουδιστή της κάντρι Βινς Γκιλ και το ροκ συγκρότημα Black Keys, οι τελικές ηχογραφήσεις έγιναν από μια ομάδα μουσικών που έπαιζαν στο παρελθόν με τον Κας, τον κιθαρίστα Μάρτι Στιούαρτ, του ντράμερ Πιτ Άμποτ tt τον μπασίστα Ντέιβιντ Ρο, ο οποίος πέθανε το 2023.
Το διαφημιστικό υλικό για το άλμπουμ υπόσχεται τραγούδια για «την αγάπη, την οικογένεια, τη λύπη, την ομορφιά, την πνευματική σωτηρία, την επιβίωση, τη λύτρωση και φυσικά το ανάλαφρο χιούμορ για το οποίο ήταν γνωστός ο Τζόνι».
Το άλμπουμ «Songwriter» θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Cole Haden μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν την εμφάνιση του γκρουπ στην Αθήνα
Ο Grégory “Zigo” Mavridorakis μιλά στο Street Mode για το “Atlas”, την ανεξαρτησία των Dub Inc, το πολιτικό reggae, τον Lars Ulrich, την Ελλάδα και σχεδόν τρεις δεκαετίες ζωής μέσα στην ίδια μπάντα.
Όσα θα δούμε φέτος στο πολυσυλλεκτικό line-up ηλεκτρονικής μουσικής σε επιμέλεια του STEGI.RADIO
Αποχαιρετούμε τον Μαζώ μέσα από τις συνεντεύξεις και τα κείμενά του στην ATHENS VOICE, από τις γειτονιές της Αθήνας μέχρι την αγαπημένη του Κρήτη
Από τη Νίκαια στις μεγάλες πίστες, η ζωή και η καριέρα ενός αυθεντικού λαϊκού τραγουδιστή που έγινε ποπ είδωλο και αγαπήθηκε όσο λίγοι
«Στα δεκατέσσερα χρόνια διαδρομής του, το Φεστιβάλ εξελίχθηκε σε έναν θεσμό που ξεπερνά τα όρια μιας σειράς συναυλιών» ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μαθιουλάκης
Πέντε μέρες γεμάτες ρυθμό, live performances και dj sets στην πόλη
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Ζητούν την απομάκρυνσή του
THE BAUSA, Yulia Niko b2b Ede, BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia αναλαμβάνουν τα decks στο Θέατρο Άλσος
Αποθέωση για τους αδελφούς Γκάλαχερ - Δείτε βίντεο
Το «B’Day» είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2006, στα 25α γενέθλιά της
Η Θεσσαλονίκη των τελών της δεκαετίας του ογδόντα ήταν μια Πόλη στις Φλόγες
Σε τι τιμή θα κυμανθεί
Η βραβευμένη με δύο Grammy ερμηνεύτρια, με τη βαθιά φωνή
Από τους Basement και JPEGMAFIA μέχρι τους Idles και τους Deftones, το Outbreak διευρύνει ακόμα περισσότερα τα όριά του
Μας χάρισε τα μεγαλύτερα δώρα: τη μουσική και το συναίσθημα
To τουρνουά προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 fans του διάσημου anime
Όλες οι λεπτομέρειες για το διήμερο που ενώνει τις μουσικές φυλές της πόλης
Ο κιθαρίστας Simon McBride μιλάει στην ATHENS VOICE για τη θέση του στους Deep Purple, την κληρονομιά του γκρουπ και τη συναυλία της 13ης Οκτωβρίου στην Αθήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.