Μουσικη

Η Beyoncé αποκαλύπτει το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ «Cowboy Carter»

«Αυτό δεν είναι ένα country άλμπουμ. Αυτό είναι ένα Beyoncé άλμπουμ»

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Beyoncé αποκαλύπτει το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ Cowboy Carter
Το νέο εξώφυλλο του «Cowboy Carter» της Beyoncé © Instagram/beyonce

Δείτε το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ της Beyoncé, «Cowboy Carter»

Η Beyoncé αποκάλυψε το επίσημο artwork για το νέο της άλμπουμ, «Cowboy Carter» και μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα για την συνέχεια του «Renaissance». «Αυτό δεν είναι ένα country άλμπουμ», δήλωσε. «Αυτό είναι ένα Beyoncé άλμπουμ».

Beyoncé Shares She Made Cowboy Carter After Experience Where She “Did Not Feel Welcomed” | E! News

Beyoncé: Νιώθω τιμή που είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα στα Hot Country Songs charts

«Αυτό το άλμπουμ πήρε πάνω από πέντε χρόνια», εξήγησε η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια στο μήνυμά της. «Γεννήθηκε μέσα από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όπου δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη. Όμως, λόγω αυτής της εμπειρίας, έψαξα την ιστορία της country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό της αρχείο. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές μερικών από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους εκπαιδεύοντάς μας πάνω στη μουσική ιστορία».

Επίσης στο μήνυμά της, η Beyoncé αναφέρθηκε στα δύο σινγκλ της «Texas Hold’Em» και «16 Carriages», γράφοντας: «Νιώθω τιμή που είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα με το νούμερο ένα σινγκλ στα Hot Country Songs charts. Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς την υποστήριξη από τον καθένα από εσάς. Ελπίζω ότι στο μέλλον, η αναφορά της φυλής ενός καλλιτέχνη, όσων αφορά στο είδος της μουσικής που παίζε, θα είναι άσχετη».

«Οι κριτικές που αντιμετώπισα όταν μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το είδος με ανάγκασαν να ξεπεράσω τους περιορισμούς που μου είχαν τεθεί.

Beyoncé - TEXAS HOLD 'EM (Music Video)

Έχω μερικές εκπλήξεις στο άλμπουμ και έχω συνεργαστεί με μερικούς λαμπρούς καλλιτέχνες τους οποίους σέβομαι βαθύτατα. Ελπίζω να μπορείτε να ακούσετε την καρδιά και την ψυχή μου, και όλη την αγάπη και το πάθος που έδωσα σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε ήχο.

Επικεντρώθηκα σε αυτό το άλμπουμ ως συνέχεια του «Renaissance». Ελπίζω αυτή η μουσική να είναι μια εμπειρία, να δημιουργήσει ένα άλλο ταξίδι όπου μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας, να ξεκινήσετε από την αρχή και να μην σταματήσετε ποτέ».

Beyoncé - 16 Carriages (Official Music Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ