Μουσικη

Eurovision: Ανεβαίνει στα προγνωστικά το «Zari» της Μαρίνας Σάττι - Σε ποια θέση βρίσκεται

Οι χώρες - φαβορί και το «ασανσέρ» στη δεκάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της © Peggy Theodorogianni

Μαρίνα Σάττι - Zari: Ανεβαίνει στα προγνωστικά - Οι χώρες - φαβορί και το «ασανσέρ» στη δεκάδα

Οι απόψεις για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε διίστανται, με το «Zari» της Μαρίνας Σάττι να ανεβαίνει στα προγνωστικά σύμφωνα με το eurovisionworld.com.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)

H Μαρίνα Σάττι τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν στην 15η θέση των προγνωστικών για νικήτρια της Eurovision. Τις τελευταίες ώρες όμως το ελληνικό τραγουδι έχει ανέβει 5 θέσεις και πλέον έχει «πατήσει» στην 10αδα.

Eurovision: Ανεβαίνει στα προγνωστικά το «Zari» της Μαρίνας Σάττι - Σε ποια θέση βρίσκεται

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχηματικών Κροατία και Ουκρανία είναι τα δύο φαβορί να επικρατήσουν στο φετινό μουσικό διαγωνισμό. 

Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim | Croatia 🇭🇷 | National Final Performance | Eurovision 2024

Ιταλία και Ελβετία θα δώσουν τη δική τους μάχη για την πρώτη τριάδα ενώ πολύ μικρές είναι οι διαφορές από τις θέσεις 6-10. Φυσικά το πρώτο δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό, καθώς πολύ μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει η σκηνική παρουσία των αποστόλων.

Το ελληνικό τραγούδι πάντως συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες με τους χρήστες να σχολιάζουν πως ο ρυθμός είναι εθιστικός και το αποθεώνουν για τον ελληνικό στίχο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ