- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Όζι Όσμπορν: Τέλος τα live για τον θρύλο των Black Sabbath
Ο τραγουδιστής ταλανίζεται από θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια
Όζι Όσμπορν: Τέλος τα live για τον θρύλο των Black Sabbath - Ο τραγουδιστής ταλανίζεται από θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια
Το «αντίο» του στις ζωντανές εμφανίσεις ετοιμάζεται να πει ο θρύλος των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne). Ο τραγουδιστής μίλησε στο αγγλικό μέσο Rolling Stone για το ενδεχόμενο να αφήσει τις live εμφανίσεις μιας και τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από θέματα υγείας.
Ο Όσμπορν, τον περασμένο Φλεβάρη έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στη σπονδυλική στήλη και δε θα μπορούσε να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις. Η τελευταία εμφάνιση του Όσμπορν ήταν το 2018 και από τότε ο τραγουδιστής έχει κάνει μόνο δύο εμφανίσεις, μία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και μία στο Λος Άντζελες το 2022 – με κάθε μία να διαρκεί ένα ή δύο τραγούδια, σύμφωνα με το Rolling Stone.
This is probably one of the hardest things I’ve ever had to share with my loyal fans. As you may all know, four years...
Posted by Ozzy Osbourne on Tuesday, January 31, 2023
Τα προβλήματα υγείας του Όζι Όσμπορν που όπως λέει «του στέρησαν την καλύτερη σχέση της ζωής του»
Ο τραγουδιστής των Black Sabbath υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό το 2003 κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος, τον οποίο επιδείνωσε μια πτώση το 2019. Σύμφωνα με τη δήλωσή του στην ανάρτησή του, υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας.
Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο βρετανικό περιοδικό Rolling Stone, ο 74χρονος καλλιτέχνης ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι να ανέβω επί σκηνής και να δώσω ένα μισό 'Ozzy' αναζητώντας συμπάθεια», και πρόσθεσε ανάμεσα σε άλλα: «Ποιο είναι το νόημα αυτού; Δεν θα κινηθώ σε αυτό το μονοπάτι με αναπηρικό αμαξίδιο».
Ο Όσμπορν στη συνέχεια, αποκάλυψε τις πολλές χειρουργικές επεμβάσεις που έχει κάνει και θεραπείες, με μία από αυτές να λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο του 2022, κάτι που έθεσε υπό αμφισβήτηση την επιστροφή του στη σκηνή, κυρίως από τον ίδιο.
«Προχωρώ μέρα με τη μέρα, και αν μπορώ να ξαναπαίξω, θα το κάνω,» δήλωσε ο Όσμπορν στο Rolling Stone.
«Ήταν σαν να αποχαιρετούσα την καλύτερη σχέση της ζωής μου. Στην αρχή της ασθένειάς μου, όταν σταμάτησα να περιοδεύω, ήμουν πραγματικά θυμωμένος με τον εαυτό μου, τους γιατρούς και τον κόσμο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, άρχισα να σκέφτομαι: 'Ίσως πρέπει να αποδεχτώ αυτή την πραγματικότητα», πρόσθεσε.
Ο Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία τέταρτη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των επιπτώσεων από την πτώση του το 2019. Ωστόσο, η επέμβαση επηρέασε τις λάμες που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του μετά από ένα ατύχημα με ποδήλατο το 2003.
«Με κατέστρεψε πραγματικά. Η δεύτερη επέμβαση πήγε πολύ άσχημα και ουσιαστικά με άφησε ανάπηρο», παραδέχθηκε στη συνέντευξή του. «Νόμιζα ότι θα ήμουν έτοιμος μετά τη δεύτερη και την τρίτη επέμβαση, αλλά με την τελευταία μου, τοποθέτησαν μια λάμα στη σπονδυλική στήλη. Βρήκαν έναν όγκο σε έναν από τους σπονδύλους, οπότε έπρεπε να τον εξερευνήσουν», αποκάλυψε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς μπορεί κάποιος να είναι «κατά»; Ίσως μόνο στη θεωρία, αν δεν έχει δει/ακούσει τον Ακύλα να τραγουδάει.
Αν μπορούσες να συνομιλήσεις με την ηρωίδα που υποδύεσαι τι θα της έλεγες;
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Απόψε, 18.00 – 20.00, στην εκπομπή του Δημήτρη Αθανασιάδη
Ένα νέο πολιτικό τραγούδι για τη βία, τη μνήμη και την Αμερική που επιμένει να αντιστέκεται
Το background των δύο παρουσιαστών
Εναντίον της αντιμεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ
Η «Ανάδυση» είναι ένα άλμπουμ - σταθμός για την ελληνική ραπ σκηνή – Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι μιλούν στην Athens Voice για τη δημιουργία και τη σχέση τους
Από τη στιγμή που μετονομάστηκε σε «Τραμπ -Κένεντι» πολλοί καλλιτέχνες έχουν αποσύρει τη συμμετοχή τους
Φτάνουν και ξεπερνούν τις 500 λίρες
Δύο ιδανικά support για τον αγαπημένο Αυστραλό
H καριέρα του δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό το είδος μουσικής
Ένα πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό φεστιβάλ, όπως ακριβώς το ραδιόφωνο της Στέγης
Με το νέο του άλμπουμ Britpop, γίνεται ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα No1 άλμπουμ στην ιστορία
Φαβορί μέχρι ώρας ο Akylas, με το «Ferto» να ξεπερνάει τις 1.000.000 προβολές
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Από τους μύθους του Χατζιδάκι στη «συνομιλία» Μπετόβεν και Προκόφιεφ
Συμμετείχε στα σπουδαιότερα άλμπουμ των Γερμανών
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.