Μουσικη

Πέθανε το ιδρυτικό μέλος των Eagles, Ράντι Μάισνερ

Σε ηλικία 77 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράντι Μάισνερ
Ράντι Μάισνερ © YouTube Video

Ράντι Μάισνερ: Πέθανε το ιδρυτικό μέλος των Eagles - Σε ηλικία 77 ετών

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών το ιδρυτικό μέλος της Eagles, Ράντι Μάισνερ. Ο θρυλικός μπασίστας και τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες λόγω επιπλοκών από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Την είδηση γνωστοποίησε το μουσικό συγκρότημα Eagles.

«Ο Randy ήταν αναπόσπαστο μέρος των Eagles και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρώιμη επιτυχία του συγκροτήματος. Το φωνητικό του εύρος ήταν εκπληκτικό, όπως φαίνεται στην χαρακτηριστική μπαλάντα του, «Take It to the Limit»», είπαν οι Eagles.

Take It to the Limit (Live at The Forum, Los Angeles, CA, 10/20-22/1976) (2018 Remaster)

Ποιος ήταν ο Ράντι Μάισνερ

Ο Ράντι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στο Scottsbluff της Νεμπράσκα. Ως αρχικός μπασίστας για το πρωτοποριακό συγκρότημα, ο Ράντι Μέισνερ ήταν στην πρώτη γραμμή της μουσικής επανάστασης που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες, στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Eagles - Hotel California (Live 1977) (Official Video) [HD]
Lyin' Eyes (2018 Remaster)

Το 1971, μαζί με τους Γκλεν Φρέι, Ντον Χένλεϊ και Μπέρνι Λίντον, σχημάτισαν τους Eagles και κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ «Desperado», «On The Border», «One of These Nights» και «Hotel California». Εισήχθη με τους Eagles στο «Rock and Roll Hall of Fame» το 1998.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ