- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το HUMAN CAST Art Festival είναι μία συμπεριληπτική συναυλία με αφροέλληνες τραγουδιστές
Όλες οι πληροφορίες
Human Cast: Έρχεται το 1o Πολυθεματικό HUMAN CAST Inclusive Art Festival (Εικαστικά – Χορός – Μουσική - Θέατρο) - Όλες οι πληροφορίες
Το HUMAN CAST διοργανώνει το 1o Πολυθεματικό HUMAN CAST Inclusive Art Festival (Εικαστικά – Χορός – Μουσική - Θέατρο), με απώτερο σκοπό την εξέλιξη του σε ετήσιο, πολιτιστικό θεσμό που θα πρεσβεύει και θα προβάλλει την αξία της συμπεριληπτικότητας και της ορατότητας.
Η Αθήνα φιλοξενεί όλο το φάσμα της ανθρώπινης ποικιλομορφίας, οι άνθρωποι που συναντάμε και συναναστρεφόμαστε είναι σημαντικό να έχουν βήμα για να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Στο Δήμο Αθηναίων δραστηριοποιούνται άτομα και ομάδες με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, το οποίο μέσα από το φεστιβάλ επιθυμούμε να αναδείξουμε. Μέσω της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό καθώς και της πολλαπλασιαστικής δύναμης ενός φεστιβάλ δημιουργείται η ευκαιρία για μεγαλύτερη προβολή και πολιτιστική αλληλεπίδραση με την κοινωνία, κάτι που συχνά χάνεται σε μία πρωτεύουσα.
Μέσα από την τέχνη, η μοναδικότητα του ατόμου μπορεί εξαλείψει την όποια ανισότητα και φοβία που υπάρχει ανάμεσα σε εθνικότητες και φυλές, μεσολαβεί για περισσότερη οικειότητα, και μειώνει την άγνοια και την διάκριση μεταξύ των ανθρώπων.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΥΝΑΘΗΝΑ του Δήμου Αθηναίων.
Σε συνεργασία με τις ομάδες:
- Eπαγγελματική συμπεριληπτική (αναπήρων και μη αναπήρων) θεατρική ομάδα «ΘΕΑΜΑ - Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία»
- Επαγγελματικής συμπεριληπτική (αναπήρων και μη αναπήρων) ομάδα Χορού «ΈΞΙΣ-Συμπεριληπτική Ομάδα Χορού»
- HGW std. Supporting Queer Arts
Το ΡΟΜΑΝΤΣΟ θα φιλοξενήσει την Μουσική εκδήλωση του HUMAN CAST, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 2022.
Αναλυτικά οι πληροφορίες
Μουσική συμπεριληπτική συναυλία με Aφροέλληνες τραγουδιστές – συγκρότημα Hume Assine, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ και Afro Dancing από τις Bantu Dancers.
Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Κτίριο: Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5)
Είσοδος: 8€
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
Προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση εδώ.
Facebook event εδώ.
Instagram εδώ.
Τι είναι το HUMAN CAST
Το HUMAN CAST είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα που προάγει την αξιοπρεπή προβολή, την ορατότητα και συμπεριληπτικότητα καλλιτεχνών διαφορετικής φυλετικής και εθνικής καταγωγής, ΛΟΑΤΚΙ και ΑμεΑ ατόμων, ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας και σωματικής ποικιλομορφίας στα ΜΜΕ και σε καλλιτεχνικές / ψυχαγωγικές παραγωγές, με στόχο την γενικότερη εξάλειψη στερεοτύπων και διακρίσεων εις βάρος αυτών των κοινωνικών ομάδων. Το είδος της δραστηριότητας / σκοποί του HUMAN CAST προσδιορίζονται ως πολιτιστικοί και παιδαγωγικοί.
Οι δράσεις του HUMAN CAST το 2021 - 2022 καλύπτουν την δωρεάν προβολή καλλιτεχνών διαφορετικής φυλετικής και εθνικής καταγωγής, ΛΟΑΤΚΙ και ΑμεΑ ατόμων, ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας και σωματικής ποικιλομορφίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας humancast.org όπως και την δωρεάν ενδυνάμωση τους μέσω ατομικών συνεδριών και συμβουλευτικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το όνομα «No Na», που σημαίνει «δεσποινίς» στη γλώσσα Bahasa
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Η επετειακή έκδοση που μεταμορφώνει την Τεχνόπολη σε μια εβδομάδα μουσικής χωρίς όρια
Άγνωστα διαμάντια της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς ανοιχτά προς το κοινό
Επιστροφή στην εποχή του ρεμπέτικου, στα κομπολόγια και στη νυχτερινή ζωή του πάλκου
Από την πρώτη εμφάνιση του Γιοέπ Μπέβινγκ στην Ελλάδα έως το φετινό opening party του Bolivar
Taylor Swift, Bad Bunny και The Weeknd κυριαρχούν στις λίστες streaming
Σημαντικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μουσική βραδιά για την ενίσχυση των σχολείων της Ίμβρου
Ένα συμφωνικό αφιέρωμα στον ρομαντισμό, με σολίστ τον διακεκριμένο τσελίστα Κίαν Σόλτανι
O Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Mediterranean Colors Orchestra σε έναν διάλογο παλιών και νέων ερμηνευτών
«Συνομήλικοι δεν είμαστε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός πιασμένη χέρι-χέρι με τον Akyla
Ο τραγουδιστής πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision στη Βιέννη μιλάει για όλα
Διαθέσιμο online για desktop και φορητές συσκευές
Ο διάσημος συνθέτης ετοιμάζει μιούζικαλ για τη μυστηριώδη κλοπή του 1911 στο Λούβρο
Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το πρόσωπο που θα δώσει το ελληνικό 12άρι στον μεγάλο τελικό
Στις εικόνες, ποζάρει στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή
Σημαντική μορφή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, με διεθνή πορεία και σπουδαίες συνεργασίες
Μια μουσική εμπειρία που κινείται ανάμεσα στη μνήμη, το συναίσθημα και την ελπίδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.