Μουσικη

Ο Bad Bunny και φέτος ο πιο streamed καλλιτέχνης του Spotify

H Tέιλορ Σουίφτ στην δεύτερη θέση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Bad Bunny
Ο Bad Bunny © Getty Images/Ideal Image

Spotify: Oι καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams το 2022

Το Spotify αποκάλυψε την ανασκόπηση του έτους και ανακοίνωσε τους κορυφαίους της χρονιάς σε επίπεδο καλλιτεχνών, τραγουδιών, albums και podcasts, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrapped 2022».

Πρωταγωνιστής για άλλη μία φορά είναι ο Bad Bunny, ο οποίος για τρίτη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams παγκοσμίως στο Spotify. Τα τραγούδια του Πορτορικανού ράπερ και τραγουδιστή έχουν συγκεντρώσει πάνω από 18,5 δισεκατομμύρια streams μέχρι στιγμής φέτος στο Spotify και το άλμπουμ του «Un Verano Sin Ti» είναι το άλμπουμ με τα περισσότερα streams παγκοσμίως φέτος.

Η Tέιλορ Σουίφτ ήρθε στη δεύτερη θέση με τα περισσότερα streams στο Spotify συνολικά και η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams της χρονιάς, εικόνα που επαναλήφθηκε και το 2021. Το «Midnights» της Τέιλορ Σουίφτ κατέλαβε την τέταρτη θέση στα άλμπουμ με τα περισσότερα streams στις ΗΠΑ, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι κυκλοφόρησε πριν από λιγότερο από έξι εβδομάδες, στις 21 Οκτωβρίου. Επιπλέον, η Σουίφτ είναι ο πιο viral καλλιτέχνης του Spotify για τη φετινή χρονιά, με τους χρήστες της υπηρεσίας να κοινοποιούν τη μουσική της στα κοινωνικά δίκτυα περισσότερο από τη μουσική κάθε άλλου
καλλιτέχνη.

Ο Drake, ο The Weeknd και οι BTS συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα των καλλιτεχνών με τα περισσότερα streams παγκοσμίως στο Spotify για το 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ