- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Πολ Γουέλερ απασφάλισε με τον Ρόμπερτ Σμιθ των Cure: Είναι ένα γα****νο χοντρό μ***ι με κραγιόν
Ο λόγος της κόντρας τους
Πολ Γουέλερ εναντίον Ρόμπερτ Σμιθ
Ο πρώην τραγουδιστής των Jam εξαπέλυσε επίθεση εναντίοντου Ρόμπερτ Σμιθ των Cure κατά τη διάρκεια μιας μακροσκελούς συνέντευξης για το τεύχος του περιοδικού Record Collector το οποίο είναι μια ειδική έκδοση για τον ίδιο.(μέσω του Louder Sound).
«Είναι ένα γα****νο αρ**δι. Δεν τον συμπαθώ», δήλωσε ο Γουέλερ «Θα τον χτυπούσα ή κάτι τέτοιο».
Ο ίδιος πρόσθεσε μιλώντας για το συγκρότημα των Cure: «Δεν τους αντέχω. Ένα γα****νο χοντρό μ***ι με το κραγιόν του και όλες αυτές τις μαλακίες. Και είναι στην ηλικία μου, έτσι δεν είναι;».
Σύμφωνα με το Louder Sound, οι Jam και οι Cure έχουν μια πολυετή κόντρα που βασίζεται στο γεγονός ότι ανακαλύφθηκαν από τον ίδιο A&R υπεύθυνο της τότε δισκογραφικής τους, τον Κρις Πάρι.
Το 2004, ο Σμιθ αποκάλυψε πως το πρώην συγκρότημα του Γουέλερ οι Jam, βοήθησαν κατά λάθος τους The Cure κατά την ηχογράφηση του ντεμπούτο άλμπουμ τους Three Imaginary Boys, οπότε ίσως ο Γουέλερ είναι θυμωμένος γι' αυτό.
«Οι Jam ηχογραφούσαν τον δίσκο τους εκείνη την ημέρα» είχε δηλώσει ο Smith στο Rolling Stone το 2004. «Κι εμείς μπαίναμε στα κρυφά τη νύχτα και χρησιμοποιούσαμε τον εξοπλισμό τους – γνωρίζαμε τον τύπο που τον φρόντιζε – ώστε να ηχογραφήσουμε τον δίσκο μας. Δανειζόμασταν μερικά πράγματα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.