Μουσικη

Δολοφονήθηκε ο Gord Lewis - Ποιος ήταν ο κιθαρίστας των Teenage Head

Δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ο γιος του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κιθαρίστας των Teenage Head, Gord Lewis
Ο κιθαρίστας των Teenage Head, Gord Lewis © Facebook / Teenage Head

Gord Lewis: Η δολοφονία του κιθαρίστα των Teenage Head, οι κατηγορίες στον γιο του και η μουσική πορεία.

Δολοφονημένος εντοπίστηκε ο κιθαρίστας των Teenage Head. O Gord Lewis εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του στο Οντάριο. Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει τον 41χρονο γιο του, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 65χρονος ήταν νεκρός για δύο ή τρεις μέρες τουλάχιστον, προτού τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ενώ δεν ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσουν στην αρχή, εξαιτίας του «επίπεδου αποσύνθεσης» στο σώμα, σύμφωνα με το CBC Hamilton. Η ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είπε ότι η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του μουσικού, μετά από πολλά email που τους είχαν σταλεί, τα οποία έκαναν λόγο για «έναν νεκρό» στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Email στάλθηκαν την Κυριακή και στο τοπικό ειδησεογραφικό site, CBC Hamilton, από τον γιο του Lewis, ο οποίος έγραφε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Hamilton murder victim believed to be Teenage Head guitarist Gord Lewis

Ποιος ήταν ο Gord Lewis

O Gord Lewis ίδρυσε το πανκ συγκρότημα «Teenage Head». Ο αδερφός του κιθαρίστα, Brayan, είπε στο CBC ότι η οικογένεια είναι «συντετριμμένη και διχασμένη» από τον θάνατό του.«Είναι η απώλεια ενός αγαπημένου αδελφού και μια πολύ περίπλοκη κατάσταση» είπε. Ο Brayan Lewis περιέγραψε τον Gord Lewis ως έναν «ευγενικό, δημιουργικό, εμπνευσμένο από τη μουσική, στοργικό και πιστό άνθρωπο».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των αστυνομικών αρχών, πατέρας και γιος φέρεται πως ζούσαν μαζί. «Ο Jonathan συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας στην πολυκατοικία», είπε η αρμόδια ντετέκτιβ.

Gord Lewis: Remembering the 'great soul' behind Teenage Head

Την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα έκανε γνωστή, το συγκρότημα Teenage Head μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook. «Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Gord Lewis. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Gord ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» έγραφε στην ανάρτηση.

We are heartbroken and still trying to process the loss of our friend, bandmate and brother Gord Lewis Our hearts are...

Posted by TEENAGE HEAD on Monday, August 8, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ