Μουσικη

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Alexi Murdoch σε μια σπάνια εμφάνιση στις Σπέτσες

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες της Sea Shepherd Ελλάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31396777_alexi-murodch.jpg
Alexi Murdoch © Sea Shepard Greece

O τραγουδιστής Alexi Murdoch δίνει συναυλία στο θέατρο των Σπετσών, με σκοπό τη στήριξη της οργάνωσης για την προστασία των θαλασσών Sea Shepherd Global.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Alexi Murdoch είναι αγαπημένος μουσικός εκατομμυρίων ακροατών σε ολόκληρο τον κόσμο, χάρη στα μουσικά θέματά του για δημοφιλείς ταινίες (Garden State, Gone Baby Gone, Away We Go) και τηλεοπτικά προγράμματα. (Prison Break, Ugly Betty, Grey’s Anatomy, House). Θεωρείται ανανεωτής της mainstream μουσικής βιομηχανίας κι ας επιμένει να κινείται ως αντιστάρ, αφού παρά τη φήμη του αποφεύγει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Με ενδιαφέρον για την κοινωνική και την περιβαλλοντική δικαιοσύνη και λάτρης της θάλασσας, ο καλλιτέχνης έπειτα από τέσσερα χρόνια θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε μια πολύ ιδιαίτερη συναυλία στο όμορφο υπαίθριο θέατρο των Σπετσών, με σκοπό τη στήριξη της οργάνωσης για την προστασία των θαλασσών και του πλούτου τους, Sea Shepherd Global, η οποία πρόσφατα δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Η συναυλία έχει στόχο τη γνωριμία των Ελλήνων με τη Sea Shepherd Global και με το ελληνικό τμήμα της, τη Sea Shepherd Greece, καθώς και τη χρηματική ενίσχυσή της.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, ώρα 9.15 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο της

Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής των Σπετσών. Το επόμενο βράδυ, στις 9 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., ο Alexi θα παρουσιάσει τον CEO της Sea Shepherd Global, Captain Alex Cornelissen και θα συνομιλήσει μαζί του και με το κοινό, στον θερινό κινηματογράφο των Σπετσών, Τιτάνια. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες της Sea Shepherd Ελλάδας.

Οι διοργανωτές, η Community Trust Spetses και η Sea Shepherd Global ευχαριστούν τον Alexi Murdoch για την αφιλοκερδή συμμετοχή του.

Sea Shepherd Global

Η Sea Shepherd είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη σωτηρία των θαλασσών που, με διεθνή στόλο δώδεκα πλοίων και με αρκετά μικρότερα σκάφη, επτά από τα οποία διαχειρίζεται η Sea Shepherd Global, συμμετέχει σε εκστρατείες άμεσης δράσης για την υπεράσπιση της άγριας ζωής και τη διατήρηση και την προστασία των θαλασσών και των ωκεανών του κόσμου από την παράνομη εκμετάλλευση και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Η Sea Shepherd, που ιδρύθηκε το 1977, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας των θαλασσών, εργαζόμενη για την τήρηση των εντολών του Παγκόσμιου Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τη Φύση. Στο παρελθόν, ήταν οργάνωση περισσότερο γνωστή για τις εκστρατείες κατά του κυνηγιού της φάλαινας στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Σήμερα, η Sea Shepherd είναι περισσότερο γνωστή για την άμεση και ενεργό συμμετοχή της στην αποκάλυψη και την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων τόσο στην ανοιχτή θάλασσα όσο και στα χωρικά ύδατα των κρατών. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών και των ερευνητικών εργασιών της που τεκμηριώνουν την παρανομία και τη μη συμμόρφωση, η Sea Shepherd διασυνδέεται με πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της Interpol. Επίσης, είναι ανεκτίμητος εταίρος όλο και περισσότερων κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Sea Shepherd Greece Υπό την διεύθυνση της Sea Shepherd Global και για πρώτη φορά στις ελληνικές θάλασσες, η εκστρατεία Monachus Defense Campaign ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022. Η εκστρατεία αυτή έχει στόχο να βοηθήσει τις τοπικές αρχές στην προστασία της Μεσογειακής Φώκιας Monachus – Monachus στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Αλοννήσου στις Βόρειες Σποράδες, που είναι η μεγαλύτερη προστατευόμενη θαλάσσια περιοχή στην Ευρώπη.

Πληροφορίες:

Εισιτήρια διατίθενται από τη viva.gr

Γενική είσοδος: 15 €

Γίνε υποστηρικτής: 65 € (ζώνη VIP B)

Γίνε δωρητής: 100 € (ζώνη VIP A + afterparty)

Ανοιχτό Θέατρο της Αναργυρείου και της Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ