Μουσικη

Ο Alpha Paris μας προτρέπει όλους: «Work That Muscle»

Ένα videoclip κατάλληλο για να μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε express ourselfs και να μας ετοιμάσει να χορέψουμε για τον pride month που έρχεται

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alpha Paris - Work That Muscle (Official Music Video)

Alpha Paris: Κυκλοφορεί το ντεμπούτο τραγούδι του με τίτλο «Work That Muscle». Δείτε το videoclip που έχει χορογραφήσει ο Bill Roxenos.

Το ντεμπούτο τραγούδι του Alpha Paris είναι το χορευτικό anthem που έλειπε από τις ζωές μας και τις playlists μας. Η καλογυαλισμένη electro pop του Alpha Paris έρχεται για να κερδίσει την πρώτη θέση στις μουσικές λίστες όλων και να δώσει μια φρέσκια πνοή στη χορευτική μουσική σκηνή της χώρας.

Alpha Paris

Το viral (με πάνω από 100Κ προβολές στο teaser του) τραγούδι του Tik Tok «Work That Muscle» του Alpha Paris επιτέλους κυκλοφορεί.

Ο νέος καλλιτέχνης υπογράφει και ερμηνεύει το digital single του «Work That Muscle», ένα από τα πλέον εντυπωσιακά και feelgood ντεμπούτα που έχουμε ακούσει εδώ και πολλά χρόνια από Έλληνα καλλιτέχνη. Το τραγούδι που θα γίνει το bop του καλοκαιριού και θα επενδύσει κάθε έξοδο για χορό συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό videoclip που αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και ενθαρρύνει όλον τον κόσμο να ενστερνιστεί το μότο «express yourself» στη ζωή του.

Alpha Paris: Στιγμιότυπο από το videoclip του «Work That Muscle»

Το video συνοδεύεται από μία iconic χορογραφία του Bill Roxenos, που με την ομάδα του οπτικοποιούν το πνεύμα του τραγουδιού και προσδίδουν αέρα διεθνούς παραγωγής που συνάδει απόλυτα με τη μουσική international επιπέδου του Alpha Paris.


Συντελεστές:
Music & Lyrics: Alpha Paris
Music Production: Arcade Music & Alpha Paris
Choreography: Bill Roxenos
Dancers: Γιώργος Τσαφκόπουλος, Γιάννης Στεφάνου, Σπύρος Φαφλιώρας ,Grisha Δεληγιαννίδης
Stunt Coordination: Babis Konstantinou
Φωτογραφικό Υλικό: Τάσος Μεϊμαρόγλου
Styling: Μαρία Τρουμπούκη
MUA: Maria Vezz

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ