Μουσικη

Η Μαργκώ Ενεπεκίδη συνταντά δισκογραφικά τον Νέγρο του Μοριά

Όλα όσα έγιναν στο video clip για το νέο single «Καλύτερα Μιας Ώρας»

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαργκώ Ενεπεκίδη feat. Νέγρος του Μοριά - Καλύτερα Μιάς Ώρας (Official Music Video)

Η Μαργκώ Ενεπεκίδη μιλάει για τη συνεργασία της με τον Νέγρο του Μοριά και το νέο τους νέο single «Καλύτερα Μιας Ώρας»

Για αρχή θέλω να μας αποκαλύψεις τρία σκηνικά που έγιναν στα γυρίσματα του κλιπ και δεν εμείς δεν είδαμε.
Ο ένας εκ των δύο σκηνοθετών διαγνώστηκε με κορωνοϊό μια μέρα πριν το γύρισμα. Ήταν δύσκολο να αναβληθεί, οπότε ανέλαβε το γύρισμα μόνος του ο συνεργάτης του αλλά με ανοιχτή ακρόαση και ζωντανή σύνδεση με τον σκηνοθέτη με κορωνοϊό, ο οποίος μας έδινε την καθοδήγησή του και τις συμβουλές του από το... κρεβάτι. Το κλιπ δεν μπορούσε να πάρει αναβολή και έτσι το γυρίσαμε με αυτή τη μικρή αλλαγή. Χάρη στην καλή διαχείριση της ομάδας των σκηνοθετών, όπως επίσης και στην καλή συνεργασία των συμμετεχόντων, όλα πήγαν τέλεια!
Το δεύτερο που έγινε και ήταν κάπως αστείο είναι ότι το σκυλάκι ενός εκ των συντελεστών, καθώς τριγυρνούσε στο στούντιο, προσπάθησε να φάει ένα μικρόφωνο! Το ανακαλύψαμε εκ των υστέρων και γελούσαμε όταν καταλάβαμε τι έχει γίνει!
Το τρίτο είναι το συμβάν με το τραπέζι του μπιλιάρδου και τον καφέ... Ο σκηνοθέτης μάς έλεγε συνέχεια να προσέχουμε το αγαπημένο του τραπέζι μπιλιάρδου, να μη χυθεί κάτι πάνω, να μη λερωθεί κ.τ.λ.. Όπως καταλαβαίνετε, χύθηκε ένας καφές. Προκλήθηκε πανικός, αλλά η καλή διάθεση και η κατανόηση επικράτησαν.
Γενικώς η διάθεση στο στούντιο ήταν απίστευτη. Όλοι και όλες όσες συμμετείχαν είχαν όρεξη, θετική ενέργεια και είχαν έρθει επειδή μας συνδέει φιλία χρόνων, είμαστε φίλοι από παλιά, έχουμε πάει σε πάρτι μαζί, έχουμε κάνει τόσα μαζί, οπότε όλο το κλίμα στο στούντιο θύμισε μια όμορφη και ζεστή συνάντηση μετά από καιρό. Πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!

Μαργκώ Ενεπεκίδη

Η επιλογή του τραγουδιού πώς έγινε;
Το συγκεκριμένο τραγούδι μού άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου το έβαλε η Joanna Drigo να το ακούσω. Με την Joanna είμαστε φίλες και πάντα μου άρεσε ο τρόπος που γράφει τα τραγούδια της, μεστός και γλυκός, όμως παράλληλα τόσο καυστικός και σαρκαστικός, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα τραγούδια της με αυτό τον συνδυασμό να μην περνούν απαρατήρητα, Επιπλέον οι στίχοι με αγγίζουν και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ επίκαιρο τραγούδι με έμφαση στο δικαίωμα στη διαφορετικότητα και στην ενδυνάμωση όσων καταπιέζονται.

Καλύτερα Μιας Ώρας: Νέο single από τη Μαργκώ Ενεπεκίδη και τον Νέγρο του Μοριά

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Νέγρο Του Μοριά;
Με τον Κέβιν (Νέγρο του Μοριά) γνωριστήκαμε προσφάτως, λόγω της συνεργασίας μας, και έχουμε καταλήξει να είμαστε καλοί φίλοι. Είναι τόσο άμεσος και διαπεραστικός με τις ρίμες του που θεωρώ πως ήταν η καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο τραγούδι και τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε! Οι στίχοι του είναι επίκαιροι και διαχρονικοί ταυτόχρονα. Η συνεργασία μαζί του ήταν φανταστική εμπειρία διότι, παρά την αναγνωρισιμότητά του παραμένει προσγειωμένος, επαγγελματίας, συνεπής και πολύ κουλ άτομο.

Μαργκώ Ενεπεκίδη
Μαργκώ Ενεπεκίδη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ