- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαρς Ούλριχ για Charlie Watts: Κανένας δεν είναι πάνω από εκείνον
«Πόνεσα βαθύτατα σε πολλά επίπεδα»
Ο Λαρς Ούλριχ των Metallica για τον Τσάρλι Γουάτς: Δεν υπάρχει κανένας πάνω από τον Τσάρλι σε αυτή την πυραμίδα
Ο ντράμερ των Metallica, Λαρς Ούλριχ απέτισε φόρο τιμής στον Τσάρλι Γουάτς, θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών αυτήν την εβδομάδα επαινώντας τον ως «σημαντικό κομμάτι του ήχου των Stones και υποτιμημένο κομμάτι του ήχου τους».
Σε νέα συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Λαρς Ούλριχ είπε ότι σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς, σημειώνοντας ότι «πόνεσε βαθύτατα σε πολλά επίπεδα» επειδή «ως θαυμαστής των Stones θεωρεί ότι είναι το τέλος τουλάχιστον μιας εποχής για αυτό το συγκρότημα, καθώς ήταν ο μοναδικός ντράμερ που ηχογράφησε ποτέ μαζί τους».
Ο Λαρς Ούλριχ επεσήμανε ότι ο Τσάρλι Γουάτς συχνά δεν είχε την προσοχή που έπρεπε ως ντράμερ των Stones, ακολουθώντας μια αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση του ρόλου του στο συγκρότημα, ενώ οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς απολάμβαναν να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
«Όταν στο συγκρότημα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν στον Μικ και στον Κιθ πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούσαν πραγματικά πόσο πολύτιμος ήταν» ανέφερε.
Ο Λαρς Ούλριχ μίλησε επίσης για τον τρόπο, με τον οποίο ο Γουάτς τον ενέπνευσε και τον ενθάρρυνε ως ντράμερ και τόνισε ότι ήταν η βασική επιρροή σε μεγάλο μέρος των έργων των Metallica συμπεριλαμβανομένου του «Black Album», που γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό του.
«Ο Τσάρλι ήταν πάντα αυτή η κινητήρια δύναμη... Το να τον βλέπεις έτσι στα 70 του έτη επιβεβαίωνε τη ζωή» είπε.
Ο ντράμερ των Metallica τόνισε πάντα έβλεπε τους Rolling Stones ως έμπνευση, για το πως συνέχιζαν να εξελίσσονται και να απολαμβάνουν καριέρα πολλών δεκαετιών.
«Δεν χρειάζονται χρήματα ή προβολή, οπότε μπορεί κανείς να φανταστεί τον λόγο που συνέχισαν να υπάρχουν, επειδή αγαπούν αυτό που κάνουν» εκτίμησε.
«Με έκαναν να πιστέψω στις δυνατότητες που μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν - μουσική, συναυλίες, σύνδεση με θαυμαστές, σύνδεση μεταξύ μας ως συγκρότημα. Δεν υπάρχει κανένας πάνω από αυτούς σε αυτήν την πυραμίδα και δεν υπάρχει κανείς πάνω από τον Τσάρλι σε αυτήν την πυραμίδα» υπογράμμισε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τις επίμαχες σκηνές
Το βίντεο από τη στιγμή έγινε γρήγορα viral στο TikTok
Στον ρόλο του Ορφέα η Teresa Iervolino, της Ευρυδίκης η Μαρία Κοσοβίτσα και του Έρωτα η Μαριλένα Στριφτόμπολα. Συμμετέχει η Χορωδία Δωματίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου
70.000 θεατές τον αποθεώνουν στο SoFi. Η Βρετανία τον απαγορεύει. Και οι δυο έχουν δίκιο
Η πρώτη εμφάνιση του γκρουπ στην Ελλάδα αναμένεται να γράψει ιστορία
Η εθνομουσικολόγος Νικολέττα Δημητρίου μιλά στην ATHENS VOICE για τον «Κύπριο βιολάρη», το ερευνητικό έργο που κατέγραψε τις ζωές των τελευταίων παραδοσιακών μουσικών της Κύπρου
Ετοιμάζει νέο άλμπουμ, που θα ακουστεί πολύ, επιστρέφει για ένα διαφορετικό live στο Release Athens 2026 και μιλάει για όσα τον σημάδεψαν και όσα ο χρόνος έφερε
Η ταλαντούχος μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE για τον αυθορμητισμό και την ελευθερία του νέου της άλμπουμ
Ολλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιρλανδία και Σλοβενία αρνήθηκαν να συμμετάσχουν
Ο διάσημος τραγουδοποιός μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στον Λυκαβηττό
Η 67χρονη σταρ ξεσήκωσε τους θαυμαστές της λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ
DJs, διεθνείς συνεργασίες και 16 ημέρες ζωντανών εμφανίσεων και καλοκαιρινής ενέργειας
Μια πραγματική γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens, το Σάββατο 27 Ιουνίου
Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν περίπου 33.000 νέα βίντεο που χρησιμοποιούν τραγούδια τους
Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μετά την ανακοίνωση των συναυλιών του Σεπτεμβρίου
Τριάντα χρόνια μετά κι ένα τραγούδι σώθηκε από έναν πολτό χαρτοπετσετών, μιλά για τη νύχτα, την ποίηση, τις γυναίκες-ηρωίδες, την αργοπορημένη ενηλικίωση και την εποχή της AI
Το κομμάτι είναι βασισμένο στη Τζέσι, την αγαπημένη καουμπόισσα από τη δεύτερη ταινία του franchise
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.