- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Good Job Nicky μπαίνει δυναμικά στην ελληνική δισκογραφία
Ποιοτικό και viral επιτέλους «συμπρωταγωνιστούν» στην ελληνική μουσική σκηνή με το «January 8th»
Ο Good Job Nicky, γιος του Γιάννης Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, σαρώνει την ελληνική μουσική σκηνή με το πρώτο του single, «January 8th»
Ο υπερταλαντούχος 24χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός και ως "Good Job Nicky", ακολουθεί τα μουσικά χνάρια της οικογένειάς του και ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Στις 23 Οκτωβρίου του 2020, έκανε release το πρώτο του single σε συνεργασία με την Cobalt Music, το οποίο έχει πάνω από μισό εκατομμύριο views σε 6 μέρες και αναρριχητική πορεία στα trends, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στη 15η θέση.
Το τραγούδι έχει τίτλο «January 8th», σε μουσική του καλού του φίλου και συνθέτη, Ερμή Γεραγίδη (ermis music), και σε αγγλικό στίχο που υπογράφει ο ίδιος. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.
Όπως αναφέρεται και στα εκατοντάδες σχόλια κάτω από το βίντεο στο YouTube, ο Good Job Nicky ξεχώρισε αμέσως λόγω της μουσικής του ποιότητας και καλλιέργειας, σε ένα τραγούδι με υπέροχο νόημα, τρυφερή μουσική και ένα βιντεοκλίπ με υπέροχη αισθητική. Παρ' όλα αυτά, ζούμε σε μια κοινωνία που ο κάθε κακοπροαίρετος κατακρίνει την επιτυχία ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη και αναλώνεται σε άκυρες συγκρίσεις με τον οικογενειακό του περίγυρο. Έτσι ο Good Job Nicky, μόνο και από το ιδιαίτερο ψευδώνυμο που επέλεξε χωρίς να θέλει να συστηθεί στο κοινό με το ήδη γνωστό όνομα του πατέρα του, ακυρώνει κάθε τάση για υποβιβασμό και δυσφήμιση, υψώνοντας παράλληλα ψηλά τον πήχη για την ελληνική μουσική σκηνή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.