Μουσικη

Erick Morillo: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο διάσημος DJ

Ήταν 49 ετών - Έγινε παγκοσμίως γνωστός με το «I Like to Move it»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Erick Morillo
Erick Morillo © Victor Spinelli/Getty Images

Ο DJ Erick Morillo, ο οποίος έγινε παγκοσμίως διάσημος με το «I Like to Move it», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 49 ετών

Νεκρός στο σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς βρέθηκε ο 49χρονος DJ, Erick Morrilo, που έγινε γνωστός παγκοσμίως με τη μεγάλη χορευτική επιτυχία του I Like to Move it.

Ο DJ από το Νιου Τζέρσι, μοίραζε από την παιδική ηλικία τον χρόνο του ανάμεσα στην Καρταχένα της Κολομβίας και το Γιούνιον Σίτι.

Ήταν γνωστός για τη δουλειά του ως παραγωγού υπό το όνομα Reel 2 Real και είχε στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες στην dance και house μουσική.

Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman - I Like To Move It (Official Video)

Το τοπικό WPLG αναφέρει ότι ο Morillo βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, αφού η αστυνομία δέχθηκε κλήση την Τρίτη το πρωί, τρεις ημέρες πριν που αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση.

Δεν έχει αναφερθεί αιτία θανάτου ακόμη. Τον Αύγουστο είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση έπειτα από ένα περιστατικό τον Δεκέμβριο στο σπίτι του στο οποίο εμπλέκεται μία γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε ότι της ρίχτηκε όταν πήγαν σπίτι του για ποτά. Και οι δύο εργάζονταν ως DJ σε ιδιωτικό πάρτι στο Star Island. Η γυναίκα είπε ότι αποκοιμήθηκε σε δωμάτιο μόνη της και ξύπνησε γυμνή ενώ ο Morillo επίσης γυμνός στεκόταν στην πλευρά του κρεβατιού.

Σύμφωνα με το τοπικό Local 10 News, ο Morillo αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά, μετά την έρευνα για βιασμό, βρέθηκε DNA δικό του και έτσι παραδόθηκε. Αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ