Μουσικη

Φιλαρμονική Νέας Υόρκης: Ακυρώνει τις συναυλίες του φθινοπώρου

Δεν προβλέπεται να συνεχιστούν πριν τις 6 Ιανουαρίου 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέας Υόρκης
Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέας Υόρκης © EPA/ANNA MEURE

Καμία παράσταση πριν τις 6 Ιανουαρίου του 2021 δεν θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Νέας Υόρκης.

Τις φθινοπωρινές παραστάσεις της αποφάσισε να ακυρώσει η Φιλαρμονική ορχήστρα της Νέας Υόρκης με επίσημη ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, οι συναυλίες δεν προβλέπεται να συνεχιστούν πριν τις 6 Ιανουαρίου 2021.

«Είμαστε σε έναν μαραθώνιο. Είναι πιθανό να χάσουμε ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρούμε κάποιο τρόπο να πραγματοποιήσουμε κάποιες παραστάσεις. Πρέπει να υπάρχει ζωντανή μουσική για το κοινό μας», σημείωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ορχήστρας, Ντέμπορα Μπόρντα.

Όλα τα μέλη της ορχήστρας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ιατρική κάλυψη που τους προσφέρεται ενώ θα πληρώνονται ως και τον Σεπτέμβριο, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό τους με 2.200 δολάρια την εβδομάδα που αποτελεί το 75% του μισθού τους.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση για να εξεταστεί το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου.

Η ακύρωση των συναυλιών το φθινόπωρο σημαίνει την απώλεια περίπου 9 εκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα εισιτηρίων, ενώ παράλληλα, η Φιλαρμονική έχει χάσει πάνω από 10 εκατομμύρια από τον Μάρτιο, που είχε βάλει λουκέτο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ