- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
13 λόγοι για να δούμε τη Billie με τους Supernatural στο Temple
H jazz hop ρεμπέτισσα Βασιλική Μαλλή ζωντανά «Σαν Κυρία» στις 13 Φεβρουαρίου
H Billie εμφανίζεται μαζί με τους Supernatural ζωντανά την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Temple και προσκαλεί την Αθήνα.
Η Billie είναι μια jazz hop ρεμπέτισσα του σήμερα. Δηλώνει αδέσποτη, και μας προσκαλεί να συμφιλιωθούμε με τις αμαρτίες μας και να αγκαλιάσουμε επιτέλους τις απαγορευμένες πτυχές του εαυτού μας. Λίγο πριν εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του Temple μαζί με πολλούς και καλούς φίλους και καλεσμένους, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, η Billie προσκαλεί την πόλη κι εξηγεί γιατί αυτή η βραδιά δεν θα μοιάζει με άλλες.
«Αυτό το πάρτι είναι η αφορμή να γνωριστούμε, να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να τα πούμε όλα έξω από τα δόντια.
Διαλέξαμε την κατακόκκινη αυτή παραμονή 13 Φεβρουαρίου για να γιορτάσουμε δημοσίως τις αλήθειες μας για τον έρωτα, ωμές και ξεροσφύρι.
Λόγω της ημέρας λοιπόν δίνουμε προτεραιότητα σε όποιον έχει την ανάγκη να ‘ρίξει την μπουνιά του Σαν κυρία’. Οπότε φέρτε τα σεκλέτια σας για τους νυν, τους πρώην και ελάτε να νταλκαδίασουμε παρέα.
Η μέρα είναι Πέμπτη και ξέρετε τι λένε; Πως αν πετύχει μια Πέμπτη βράδυ, τύφλα να έχει το Σαββάτο. Μια Πέμπτη βράδυ με Billie Supernatural μπορεί να συμβούν τα πάντα. Θα είστε συνένοχοι;
Στεκόμαστε απέναντι από μια βιτρίνα με κόκκινα εσώρουχα αντιπροτείνοντας μια νύχτα πραγματικού πάθους. Η πρόσκληση υπόσχεται ένα coctrail party μουσικής εκτόνωσης με πενιές και γκρούβες, γάμους, πιστολίδια, τίγρεις, καμηλοπαρδάλεις, supernatural διαστημικές κιθάρες του Γιώργου Καπή, ακροβατικές γκρούβες του Κωνσταντίνου Γοντικάκη (drums), σαξόφωνά που ταξιδεύουν στον χωροχρόνο από Γιώργο Κάστανο, αλανιάρικο μπάσο από τον Γιάννη Καρυδογιάννη και ταχυδακτυλουργικά tricks σχεδιασμού ηχητικού τοπίου από τον Γρηγόρη Μάγο.
Η βραδιά έχει μισό κιλό special guests ! Πού θα ξανά βρεις βρε τόσα μωράκια μαζεμένα; Τα αγόρια αυτά είναι φωτιά! Το παιδί θαύμα Τάκη Τσάν με το μπαγλαμαδάκι του και τις ρίμες του τις oldshcool, ο Νικήτας Κλιντ με τις ιδιοφυείς του αντιρρήσεις που είναι το κάτι άλλο γενικά, ο pervert o Μάριος Νταβέλης (Fundracar) είπε θα έρθει γυμνός μόνο με την φωνάρα του και ο Γιώργος Σταυρακέλης με την μπουζουκάρα του που μπήκε στο πλοίο από Μυτιλήνη και έρχεται. Τα παιδιά συμμετείχαν στο πρώτο μου άλμπουμ «Σαν Κυρία» και χαιρόμαστε να γλεντάμε παρέα, γιατί αγαπιόμαστε. Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, χαχά.
Ο Tom Yosi επίσης θα είναι εκεί να σας απογειώσει στην αρχή της βραδιάς με την κιθάρα του και την καταπληκτική του μπάντα.
Με ένα ticket δύο τρυγόνια, δύο μπάντες, μια σκηνή ένα πάρτι για πάρτη σας. Με λογικό εισιτήριο στα 8 ευρώ .Με εκπτωσούλα στην προπώληση τα παίρνεις και με των 6 αν προλάβεις.
Αυτό το βράδυ θα είναι κάτι που μπορείς να βάλεις στο βιογραφικό σου, να λες στα εγγόνια σου όταν θα μεγαλώσεις. Θα λες «Στήσανε ένα γλέντι οι Billie Supernatural παραμονή του Βαλεντίνου τρικούβερτο».
Θα αγαπηθούμε χωρίς κόκκινες κορδέλες... χωρίς καρδούλες και φρου-φρου... χωρίς κραγιόν… αρκουδάκια και τυμπανοκρουσίες. Όπως ακριβώς είστε. Τους εαυτούς σας φέρτε, τα άλλα αφήστε τα πάνω μας. Ξορκίζουμε τα ερωτικά σας δαιμόνια, κάνουμε προξενιά, βουντού, μάγια για δέσιμο στεφανιού, ρίχνουμε τα ταρώ, λέμε τα ζώδια και το φλιτζάνι.
Είναι το πιο trendy pre-valentine bachelor της πόλης.
Για τους singles: είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τσακώσετε τον Βαλεντίνο/α σας τελευταία στιγμή.
Θα φτιάξω και παστίτσιο για όποιον έρθει από νωρίς! Doors open at 8.00.
ΥΓ: Θα είναι και τα παιδιά από την ATHENS VOICE!
Με αγάπη,
Billie Supernatural»
Για περισσότερη μουσική συντονιστείτε στον ATHENS VOICE 102.5
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 12 και 14 Μαΐου η πρώτη αναμέτρηση
Ο οραματιστής της ηλεκτρονικής μουσικής υπόσχεται μια αξέχαστη ζωντανή εμπειρία στο Release Athens x SNF Nostos 2026 και μιλάει στην ATHENS VOICE
Η σελίδα με τους στίχους εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ 20.000 και 40.000 αγγλικών λιρών
Κλασική, ορχηστρική, τζαζ και, πειραματική, υβριδική και ηλεκτρονική μουσική
To φεστιβάλ ανακοινώνει την προσθήκη δεύτερης ημέρας στην Πλατεία Νερού
O παραγωγός του Voice 102.5 μιλά για το ραδιόφωνο
Μια σύνθεση βαθιάς πνευματικότητας και δραματικής έντασης, που σπάνια παρουσιάζεται στην Ελλάδα
Λίγες μέρες απομένον μέχρι τον μεγάλο τελικό στις 16 Μαΐου στην Αυστρία
Το πειραματικό σχήμα μιλάει στην Athens Voice με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του στην Αθήνα
Ένας από τους πιο καθοριστικούς μουσικούς της σύγχρονης ελληνικής σκηνής μάς βάζει στον ηχόκοσμό του
Η φάρσα του καλλιτέχνη στους διαδικτυακούς του φίλους
Το αθηναϊκό dark/new wave ντουέτο μιλάει στην Athens Voice για τη 14χρονη πορεία του
Mε αιχμηρό ήχο που πατάει στο 90s boom bap
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Το μήνυμα της τραγουδίστριας στους θαυμαστές της ανήμερα των γενεθλίων της
Για ένα ασφαλές ξεκίνημα στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας
Τα ονόματα της πρώτης ημέρας, ο Jeff Mills και ο ξεχωριστός φεστιβαλικός κώδικας στο Onassis Ready
Από τις φτωχογειτονιές του Μπέλο Οριζόντε στα ηχεία όλου του κόσμου - Αποχαιρετούν τους έλληνες fans στο Release Athens 2026
Ένας από τους τρεις ανθρώπους που τρέχουν τη θεσσαλονικιώτικη Submersion Records, μιλάει για το βιβλίο του «Music Ecosystems»
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.