Μουσικη

O Tekashi 6ix9ine κατηγορεί την Cardi B σαν μέλος συμμορίας

Η ίδια παραδέχεται πως είναι στους Blood

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cardi B
Cardi B © Scott Legato/Getty Images for Live Nation/Ideal Image

O ράπερ Tekashi 6ix9ine κατηγορεί την τραγουδίστρια Cardi B σαν μέλος συμμορίας

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο 23χρονος ράπερ από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχε παίξει ζωντανά και στην Ελλάδα, κάτι που μάλλον δεν του έφερε πολύ γούρι. Λίγο αργότερα συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον μάνατζερ του και άλλα μέλη, για συμμετοχή στη συμμορία Nine Trey Gangster Bloods και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 47 έτη.

gettyimages-1021309454.jpg
© Bob Levey/Getty Images/Ideal Image

Διάσημος για το μαλλί-ουράνιο τόξο και για τα hits «Gummo» και «Fefe» με την Nicki Minaj, ένα από τα πιο ανερχόμενα και «καυτά» ονόματα της περασμένης χρονιάς βρίσκεται κοντά στο φάσμα πολυετής φυλάκισης.

Η δίκη συνεχίζεται αυτές τις μέρες (τρίτη μέρα ακροαματικής διαδικασίας) και ο ίδιος (κατά κόσμο Daniel Hernandez) ισχυρίστηκε σήμερα στις αρχές πως η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Cardi B από το Μπρονξ, είναι και η ίδια μέλος της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης (μαζί με τον επίσης διάσημο ράπερ Jim Jones). 

Από τη δική της πλευρά και με μήνυμα στο Twitter, η Cardi Β αρνείται πως είναι μέλος των Nine Trey Gangster Bloods αλλά είναι μέλος των … Brim Bloods! Μία απάντηση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

Cardi B, Bad Bunny & J Balvin - I Like It [Official Music Video]

Ήδη πολλοί κατηγορούν τον Tekashi 6ix9ine σαν «καρφί». Να του ευχηθούμε «καλά ξεμπερδέματα».

6ix9ine - FEFE ft. Nicki Minaj, Murda Beatz

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ