Μουσικη

Η ώρα της δικαίωσης για τους Rotting Christ στην Πάτρα

Ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rotting_christ
Rotting Christ/ ©Facebook/ Rotting Christ

«Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής για την συναυλία των Rotting Christ.

Σε ανάρτησή της στο facebook η εταιρεία ενημερώνει ότι μετά τις περιπέτειες της πρώτης απόπειρας συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα, η θρυλική μπάντα έχει νέα ημερομηνία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά «Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων.

Από εκείνη την μέρα και μετά οι Rotting Christ, οι Vermingod, οι Meden Agan και η GG-EVENTS συνεχίσαμε να δίνουμε την μάχη υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης των καλλιτεχνών, μην επιτρέποντας στα λίγα ακραία στοιχεία να διαγράψουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

Για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι στις 19 Μάη στην Πάτρα, δεν θα διεξαχθεί απλά, μία ακόμα, συναυλία. Για όλους εμάς θα είναι μια μεγάλη Γιορτή επικράτησης της ελεύθερης έκφρασης της μουσικής και του πολιτισμού απέναντι στην προσπάθεια παλινόρθωσης, ακραία οπισθοδρομικών, σκοταδιστικών αντιλήψεων. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την συναυλία Γιορτή είναι απαραίτητη. Όσο περισσότεροι δώσουμε το παρόν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι αυτή η Γιορτή.

Τέλος της συζήτησης για αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. 
Έρχεται η σπουδαία ώρα για την μουσική που αγαπάμε».

Διαβάστε τι είχε πει ο frontman των Rotting Christ Σάκης Τόλης, στην A.V μετά τον σάλο που είχε προκληθεί στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ