Μουσικη

To six d.o.g.s έγινε κιόλας 7

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 586
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327186-675934.jpg
Mike Tsolis

O καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδιοκτήτης του six d.o.g.s.  Kωνσταντίνος Δαγριτζίκος μάς στέλνει shortcuts από τα επτά αυτά magnificent χρόνια... 

2009. Γέλια. Κλάματα. Κανένας δεν το πίστευε. Για αυτό το χώρο που τώρα λέγεται six d.o.g.s. Κανένας δεν πίστευε ότι θα γεννηθεί, θα ζήσει, θα μεγαλώσει. Πέφτει ο πρώτος τοίχος. Απίστευτο. Τρεχάλα. Από όλους. Πίστη. Πολλή. Μπορούμε. Το ’χουμε. Μουσικές. Πολλή τέχνη. Νέα φάση. Ακόμα νέα φάση. Ξενύχτια. Κόσμος. Περαστικοί. Όλοι περαστικοί. Συμβαίνει. Τι συμβαίνει; Πώς φτάσαμε ως εδώ; 2016. Άλλαξε τίποτα; Κάτι άλλαξε. Ίσως και όχι. Κραιπάλη. Άλλη μία. Αμέτρητα ξημερώματα. Φαγητά. Ποτά. Ζεστά. Κρύα. Και άλλα γέλια. Και άλλος κόσμος. Και άλλοι. Πέφτουν. Όχι. Όνειρο. Κιθάρες. Κιθάρες. Κιθάρες. Και πολύ μπάσο. Έχει περάσει πολύ μπάσο. Και πολλοί άνθρωποι. Ωραίοι άνθρωποι. Δικοί μας. Δικοί σας. 

Θυμάσαι πότε πρωτοπήγες six d.o.g.s.; Σε party, συναυλία ή έκθεση; Θυμάσαι μήπως πόσες φορές ξαναπήγες; Δύσκολο. Mε αφορμή τα έβδομα γενέθλιά του συνδέουμε τις αναμνήσεις μας σε ένα διήμερο birthday party στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Πριν και μετά τον κήπο, πριν και μετά το Bar, pyjama parties, ατελείωτα φεστιβάλ πολλής μουσικής του Boy και all day gathering στο σκοτεινό στενό της Αβραμιώτου. Πρώτοι θα ευχηθούν την Παρασκευή οι Felirormia. Νέο αίμα, από την Κρήτη, για πρώτη φορά στην Αθήνα με samples, electronics, πιανίκα και αυτοσχεδιασμούς. Ακολουθεί το all star γκρουπ των Felizol Is Dead, δίνοντας πάσα στα DJλίκια της βραδιάς με τον Miltiades, το δίδυμο των Beatnik, τον Simos Ares του Cannibal Radio, τoν Cirkle και τον George Apergis. Το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι Insect Radio με ένα ακραίο live, και αν αφήσουν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους, θα συνεχίσει ο Sillyboy που θα φέρει δώρο τα καινούργια του κομμάτια, και μετά πάμε πάλι DJλίκια: ο resident Pan, το δίδυμο των Mone, ο Tolis Q, οι Kreon & Lemos σε ένα από τα σπάνια live τους, ο Mr. Statik και ο Lee Burton.

six d.o.g.s, Αβραμιώτου  6-8, Μοναστηράκι, 2103210510. (21.00/Free). Στις 14&15/10.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ