Μουσικη

Jack White: Sixteen Saltines

Το δεύτερο βιντεοκλίπ του νέου του άλμπουμ

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21400-52121.jpg

Μετά τους White Stripes, Raconteurs και Dead Weather, το πλήρωμα του χρόνου φέρνει τον πρώτο φερώνυμο δίσκο του Jack White στις 23 Απριλίου. Κατά κόσμο John Anthony Gillis, ο 36χρονος μουσικός επιστρέφει σε λίγες μέρες στα παραδοσιακά και ψηφιακά δισκοπωλεία με το “Blunderbuss”. Αν έχεις απορία πώς θα ακούγεται, το δεύτερο βιντεοκλίπ “Sixteen Saltines” είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τη λύσεις. Σκηνοθετημένο από τον AG Rojas, που στο παρελθόν έχει καταπιαστεί με κλιπ των Spiritualized, Earl Sweatshirt και Gil Scott-Heron, αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τις θεάσεις του μέρα με τη μέρα. Διαδεχόμενο το “Love Interruption”, που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο, θα πρωταγωνιστεί στην περιοδεία του Jack White, που ξεκινά στις 15 Μαΐου.

Προωθώντας το επερχόμενο άλμπουμ “Blunderbuss”, η δισκογραφική εταιρία Third Man Records το γιόρτασε με το δικό της τρόπο.

Και αν ψάχνεις για τίτλους τραγουδιών και καθημερινά trivia γύρω από τον Jack White, κόψε μια βόλτα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Το πάρτι έχει ξεκινήσει ήδη.

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ