- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Έλληνας ηθοποιός που κάνει γυρίσματα με τον Μπραντ Πιτ στην Αθήνα για τη νέα του ταινία
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο Έντουαρντ Μπέργκερ ενίσχυσε το καστ της νέας του ταινίας, «The Riders» (A24) που πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ με δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες, τη Λάρα Πάλβερ και τον Κίμωνα Κουρή.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Ύδρα και τη Χαλκίδα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ποιος είναι ο Κίμωνας Κουρής
Ο Κίμωνας Κουρής είναι Έλληνας ηθοποιός και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.Έχει σημαντική πορεία στο θέατρο. Ανάμεσα στις παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει είναι οι: «O Προεστώς του χωριού» (σκην. Γ. Κιουρτσίδης), «Βασιλιάς Ληρ» (σκην. Σ. Λιβαθινός), «Ιουλιανός ο παραβάτης» (σκην. Ν. Τσακίρογλου), «Pessoas» (χορ. Κ. Γεράρδος), «Ορέστης» (σκην. Σ. Ούνκoβσκι), «Όνειρο του Δωδεκάμερου» (σκην. Τ. Ράτζος), «Το κορμί» (σκην. Ευ. Δημητροπούλου), «Ελεύθεροι πολιορκημένοι» (σκην. Κ. Ρήγος).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι: «Τέλος χρόνου» (σκην. Θ. Τότσικας), «Αποχαιρετώντας» (σκην. Ρ. Δραγασάκη), «Το παπαδάκι» (σκην. Θ. Κόκκορης). Κάνει και διεθνή καριέρα αφού έχει πάρει ρόλους και σε ξένες παραγωγές όπως το "Stoler by their father", με πρωταγωνίστρια την Sarah Drew, την οποία έχουμε δει στην πολυαγαπημένη σειρά "Grey's Anatomy"
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ
Οι λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Η φιλόδοξη παραγωγή βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αυστραλού συγγραφέα Τιμ Γουίντον, που εκδόθηκε το 1994. Η ιστορία ακολουθεί τον Scully, «έναν Αυστραλό που διασχίζει την Ευρώπη μαζί με τη μικρή του κόρη, Billie, αναζητώντας τη σύζυγό του που τους εγκατέλειψε».
Εκτός από τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπραντ Πιτ το καστ συμπληρώνουν οι Τζούλιαν Νίκολσον, Κόκο Γκρίνστον, Μάικλ Σμάιλι, Ντάνι Χιούστον, Καμίλ Κοτέν και Ούλριχ Τόμσεν.
Ο Ντέιβιντ Κατζάνικ υπέγραψε την προσαρμογή του σεναρίου. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Μάικλ Πρους της Scott Free έχουν αναλάβει την παραγωγή, μαζί με τον σεναριογράφο και τον Μπέργκερ για λογαριασμό της Nine Hours, καθώς και τους Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ και Ντέντε Γκάρντνερ για την Plan B Entertainment.
Η Scott Free, ο Μπέργκερ και ο Κατζάνικ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά τη σειρά «The Terror» του AMC. Το εγχείρημα άρχισε να παίρνει μορφή πριν από μια δεκαετία, όταν ο πολυβραβευμένος σεναριογράφος παρουσίασε το μυθιστόρημα στη Scott Free και κέντρισε το ενδιαφέρον του Μπέργκερ. Σύμφωνα με το Deadline, η A24 χρηματοδοτεί την ταινία και θα αναλάβει την διανομή της σε όλο τον κόσμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το «I Want Your Sex» μέχρι το «The Invite», το σινεμά επαναφέρει τον ερωτισμό στη μεγάλη οθόνη
Παραλίες, ήλιος και ιστορίες που βλέπονται ξανά και ξανά
Η υπερπαραγωγή με τον Ματ Ντέιμον σημειώνει εισπρακτικό ρεκόρ, φτάνοντας το ορόσημο σε μόλις τρεις εβδομάδες
Εμπνευσμένος από τον Κλιντ Ίστγουντ, ο 89χρονος ηθοποιός είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τα γηρατειά να τον καταβάλουν
Σκέψεις για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της
«Ανοίγουμε το παράθυρο στην ιδιωτική της ζωή, τον γάμο της, την οικογένειά της», δήλωσε ο παραγωγός Μαρκ Μπέκμαν
Μια ταινία για τον αόρατο αγώνα της καθημερινότητας
Η ταινία κυκλοφόρησε μόλις στις 31 Ιουλίου
Δύο γυναίκες, ένα μυστικό και μια απόδραση - Δείτε το teaser τρέιλερ
Πρόβλημα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Warner Bros.
Η φωτογραφία από το γυμναστήριο που έγινε viral
Ο Κρις Κάρτερ παρουσιάζει επιτέλους την εκδοχή που είχε αρχικά οραματιστεί
Για μια ακόμα φορά, η ζωή μοιάζει να αντιγράφει την Τέχνη
Το τολμηρό αντιπολεμικό αφήγημα του Κρίστοφερ Νόλαν – Από τις καλύτερες στιγμές του καλού κινηματογράφου
Είχε παίξει μαζί του στον Μπόρατ και μετά... πουθενά
Το CineFIX εγκαινιάζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου το αφιέρωμα HEAT
«Ήταν Αύγουστος του 1996. Δεν είχα μπάτζετ. Όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και ξαφνικά».
«Όλα έπρεπε να γίνουν με απόλυτο επαγγελματισμό», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός
Κάθε καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης
Μια διαδρομή της πόλης από το ελληνικό σινεμά έως τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.