- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρωταγωνιστής του Evil Dead, Μπρους Κάμπελ διαγνώστηκε με καρκίνο
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Ο Μπρους Κάμπελ διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του να «μην φοβούνται» για την κατάστασή του
Ο πρωταγωνιστής του franchise τρόμου «Evil Dead», Μπρους Κάμπελ, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι διαγνώστηκε με έναν τύπο καρκίνου που είναι «αντιμετωπίσιμος» αλλά όχι «ιάσιμος».
«Γεια σας φίλοι. Στις μέρες μας, όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το αποκαλούν ευκαιρία, οπότε ας το πούμε έτσι. Έχω κι εγώ μία από αυτές... ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ο Μπρους Κάμπελ για τη μάχη του με τον καρκίνο σε ανάρτησή του στο Ιnstagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρόκειται να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί, σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν: οι εμφανίσεις, τα συνέδρια και η δουλειά γενικότερα, θα πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα λόγω της θεραπείας.
Υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι που πρέπει να ακυρώσω. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Οι ανάγκες της θεραπείας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν συμβαδίζουν πάντα.
Το σχέδιό μου είναι να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μπορέσω να περιοδεύσω με τη νέα μου ταινία «Ernie & Emma» αυτό το φθινόπωρο», συνέχισε.
Εξηγώντας ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωσή του όχι για να «κερδίσει τη συμπάθεια» του κόσμου, αλλά για να «προλάβει τυχόν ψευδείς πληροφορίες», ο Μπρους Κάμπελ διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του να «μην φοβούνται» για την κατάστασή του.
«Είστε οι καλύτεροι θαυμαστές στον κόσμο και ελπίζω να σας δω σύντομα», έγραψε, κλείνοντας.
Ο Αμερικανός ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός, από την ερμηνεία του ως Ash Williams στην κλασική ταινία τρόμου του 1981, «The Evil Dead», σε σκηνοθεσία του συμμαθητή του από το λύκειο, Σαμ Ράιμι (Sam Raimi). Ο Κάμπελ συνέχισε να υποδύεται τον ήρωα με το αλυσοπρίονο στα σίκουελ «Evil Dead II» (1987) και «Army of Darkness» (1992) καθώς και στις τρεις σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Ash vs Evil Dead» μεταξύ 2015 και 2018.
Επιπλέον έχει εμφανιστεί στην τριλογία «Spider-Man» του Ράιμι, καθώς και σε αρκετές ταινίες των αδελφών Κοέν, όπως το «Fargo» και το «The Hudsucker Proxy». Μεταξύ άλλων, ενσάρκωσε τον Έλβις στην καλτ κωμωδία τρόμου «Bubba Ho-Tep», ενώ δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρες των ταινιών «Cloudy With A Chance of Meatballs» και «Cars 2». Πιο πρόσφατα, συμμετείχε στο φιλμ τρόμου του Ράιμι «Send Help», σύμφωνα με τον Guardian.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.