Κινηματογραφος

Ζωούπολη 2: Στη φάρμα των ζώων

Αξιοπρόσεκτο και μελετημένο μέχρι τελευταίου… σκίτσου

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζωούπολη 2: Στη φάρμα των ζώων

Κριτική για τη Ζωούπολη 2. Σκηνοθεσία: Τζάρεντ  Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ. Ακούγονται οι φωνές των: Τζέισον Μπέιτμαν, Τζίνιφερ Γκόντγουιν, Ίντρις Έλμπα, Ντάνι Τρέχο

Οι νεοσύλλεκτοι αστυνομικοί Τζούντι Χοπς και Νίκολας Γουάιλντ καλούνται να λύσουν το μυστήριο του χάους που προκαλεί στη Ζωούπολη η υπόγεια δράση του αδίστακτου Γκάρι Ντε Φίδης.

ΖΩΟΥΠΟΛΗ 2 (Zootropolis 2) – Official Trailer

Αξιοπρόσεχτο και μελετημένο μέχρι τελευταίου… σκίτσου σίκουελ του προ 9ετίας animation που μας σύστησε τους χαριτωμένους κατοίκους μια μεγαλούπολης που απαρτίζεται αποκλειστικά από ζώα. Η ταινία έχει και πάλι τους δύο βασικούς ήρωες (η λαγουδίνα Τζούντι και η αλεπού Νίκολας) αλλά και τους δημοφιλείς δευτεραγωνιστές (ο βραδύποδας δημόσιος υπάλληλος με το γρήγορο αυτοκίνητο, ο αστυνομικός τίγρης που λατρεύει τα ντόνατς κ.ά.) στα πόστα τους, ενώ το σενάριο εστιάζει στη διαφορετικότητα, τις παρεξηγημένες υπάρξεις αλλά και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Ζωούπολης όπου εδώ μαθαίνουμε την ιστορία των ηρώων που τη δημιούργησαν. Φυσικά και πάλι το σινεφίλ στοιχείο είναι έντονο, με τους κλασικούς κακούς από τη μυθολογία του τρόμου (ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο συγγραφέας από τη «Λάμψη» κ.ά.) να διαδέχονται τα κωμικά ενσταντανέ του πρώτου φιλμ που βασιζόταν στον «Νονό» και το «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY