«Η εποχή των παιχνιδιών τελείωσε»: Το teaser του Toy Story 5 φέρνει νέο τεχνολογικό εχθρό
Oι αγαπημένοι ήρωες της Pixar αντιμέτωποι με την ψηφιακή απειλή - Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία
Το Toy Story 5 φέρνει τους ήρωες αντιμέτωπους με τη σύγχρονη τεχνολογία και μια «έξυπνη» αντίπαλο στο πρώτο του teaser τρέιλερ.
Το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου Toy Story 5 μόλις κυκλοφόρησε, δίνοντας μια σύντομη αλλά αποκαλυπτική ματιά στην επόμενη περιπέτεια των διάσημων παιχνιδιών της Pixar, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2026.
Το teaser του Toy Story 5 συνοδεύεται από το σύνθημα «Η εποχή των παιχνιδιών τελείωσε», παρουσιάζοντας έναν νέο χαρακτήρα και «μια ολοκαίνουρια απειλή για την ώρα του παιχνιδιού»: τη Λίλιπαντ, ένα «έξυπνο tablet» με τεχνητή νοημοσύνη, στο οποίο δανείζει τη φωνή της η ηθοποιός Γκρέτα Λι, γνωστή από τις ταινίες Past Lives και Tron: Ares.
Οι σκηνοθέτες Άντριου Στάντον και ΜακΚένα Χάρις υπόσχονται «μια παιχνιδιάρικα ανταγωνιστική ατμόσφαιρα». Ο Στάντον έχει σκηνοθετήσει τα Ψάχνοντας τον Νέμο και WALL·E, ενώ για τη Χάρις το Toy Story 5 αποτελεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, έπειτα από χρόνια συνεργασίας με την Pixar σε άλλες θέσεις.
«Ήταν ένα ξεκαρδιστικό και συγκινητικό ταξίδι, καθώς εξερευνήσαμε πώς οι αγαπημένοι μας ήρωες θα αντιδρούσαν στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας», δήλωσαν οι δημιουργοί.
Στην ομάδα των ηθοποιών επιστρέφουν οι Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν και Τζόαν Κιούζακ, ενώ νέες προσθήκες είναι ο Κόναν Ο’ Μπράιεν, που δανείζει τη φωνή του σε έναν «βοηθό εκπαίδευσης τουαλέτας» ονόματι Smarty Pants, και ο Έρνι Χάντσον, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Combat Carl μετά τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς το 2024.
Η ταινία σηματοδοτεί το πρώτο Toy Story χωρίς τη συμμετοχή του Τζον Λάσετερ, ο οποίος αποχώρησε από την Pixar το 2018.
Το Toy Story 5 έρχεται ύστερα από μια δύσκολη χρονιά για την εταιρεία, καθώς η πρόσφατη παραγωγή Elio σημείωσε τη χειρότερη εισπρακτική πρεμιέρα στην ιστορία της Pixar, ενώ και το spin-off Lightyear του 2022 κατέγραψε μεγάλες οικονομικές απώλειες.
Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2026, σε μια σεζόν γεμάτη σίκουελ, όπως τα The Devil Wears Prada 2, Mortal Kombat II, Scary Movie 6, Minions 3 και Spider-Man: Brand New Day.
(Με πληροφορίες Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεκδικεί 9 βραβεία - Η πλήρης λίστα υποψηφίων
How to Shoot a Ghost: Η ταινία που στοιχειώνει την Αθήνα στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεόραση, κυρίως τη δεκαετία του 1980
Από τον Μπαράκ Ομπάμα μέχρι τη Τζέιμι Λι Κέρτις, μηνύματα οδύνης για «έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες»
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο μεγάλου μήκους της διακεκριμένης Κύπριας σεναριογράφου – σκηνοθέτιδας
Επιβεβαιώνει ότι ο CR7 θα εμφανιστεί στο μεγάλο φινάλε της σειράς ταινιών
Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Αμερικανίδας συγγραφέα Μάργκαρετ Μίτσελ που κυκλοφόρησε το 1936
Η επιστροφή του Μίκυ Μάους, τα θετικά σχόλια και ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος
Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου του 2026
Η ξαδέλφη του Σούπερμαν έχει τη δική της ταινία - Πρεμιέρα τον Ιούνιο 2026
Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς ταινιών επιστρέφουν στο πολυαναμενόμενο prequel
Επιστρέφει στην ελληνική σκηνή μετά από 15 χρόνια και μιλάει για την ζωή στην Αμερική, το νέο του ρόλο στο Ριφιφί, την αχονδροπλασία και το δικαίωμα να στέκεσαι όρθιος
Ετοιμάζεται η κινηματογραφική διασκευή του κλασικού βιβλίου του Μπουλγκάκοφ
Οι δύο σταρ πρωταγωνιστούν ως ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που η σχέση του δοκιμάζεται
Πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2026 - Δεύτερη μεγάλου μήκους παραγωγή της εποχής Τζέιμς Γκαν
Ένα παράδοξο ερωτικό θρίλερ που καταφέρνει να είναι πετυχημένο στα όχι και τόσο εύκολα ανιχνεύσιμα υπαρξιακά μυστικά του
Μια φιλόδοξη και ατμοσφαιρική ταινία που ξεκινά από το μοτίβο του «cabin in the wood»
Ένα σκληρό χρονικό ενηλικίωσης που πιάνει εύστοχα τις αγωνίες της προεφηβικής ηλικίας
Απέσπασε την Αργυρή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου αλλά και το βραβείο ερμηνείας για τη Ρόουζ Μπερν
Η σκηνοθέτρια μας μιλάει για την πορεία της, τη νέα της ταινία «Maysoon» και την ηθοποιό Σαμπρίνα Αμάλι, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.