- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αν Χάθαγουεϊ: Πρώτη ματιά στο The Devil Wears Prada 2
Η εμβληματική σταρ επιστρέφει στον αξέχαστο ρόλο της Άντι Σακς
Αν Χάθαγουεϊ: Πρώτη ματιά στο The Devil Wears Prada 2 - Η εμβληματική σταρ επιστρέφει στον αξέχαστο ρόλο της Άντι Σακς
19 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «The Devil Wears Prada», η Αν Χάθαγουεϊ είναι έτοιμη να επιστρέψει στον αδυσώπητο κόσμο της υψηλής ραπτικής.
Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 42χρονη σταρ προσέφερε στο κοινό μία πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμενο «The Devil Wears Prada 2», δημοσιεύοντας μία φωτογραφία καθώς και ένα σύντομο βίντεο. Στις δημοσιεύσεις της, η αγέραστη ηθοποιός ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενσαρκώνοντας για ακόμη μία φορά την πρωταγωνίστρια του φιλμ, Άντι Σακς.
Στα σχόλια, οι θεατές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους, λέγοντας πως «ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για μία ταινία» και πως η Αν Χάθαγουεϊ «πάντα ξέρει πώς να κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο».
Δείτε παρακάτω την επιστροφή της Άν Χάθαγουεϊ στο ρόλο της Άντι Σακς!
Πέρα από τις δημοσιεύσεις της Αν Χάθαγουεϊ, πολυάριθμες ακόμη φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φιλμ είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Στις φωτογραφίες, η Χάθαγουεϊ ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της Άντι Σακς δύο δεκαετίες μετά την εμφάνισή της στο πρώτο φιλμ, φορώντας, φυσικά, μία σειρά από εξαιρετικά στιλάτες εμφανίσεις.
Στην ταινία «The Devil Wears Prada 2» αναμένεται επίσης να συμμετάσχουν οι Μέριλ Στριπ, Στάνλεϊ Τούτσι και Έμιλι Μπλαντ, επιστρέφοντας στους εμβληματικούς ρόλους τους, ενώ το πλευρό τους πρόκειται να εμφανιστούν οι νεοφερμένοι Κένεθ Μπράνα, Λούσι Λιού, Τζάστιν Θερού και Μπ. Τζ. Νόβακ.
Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2026 από την Disney και την 20th Century Studios.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.