- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος
Ο ηθοποιός πέθανε μετά από μια μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του
Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος - Ο ηθοποιός πέθανε μετά από μια μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Πάνος Τουλιάτος, που είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία, «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη». Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media.
Κάτω από δύο φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στο προφίλ του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Αντίο Πάνο μου! Ένας καλός συνάδελφος και φίλος έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από μια μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Ένα γελαστό πάντα παιδί, παιδί του κινηματογράφου και των πρώτων χρόνων της τηλεόρασης, πολύτιμος εργάτης του θεάτρου ο Πάνος Τουλιάτος αφήνει το στίγμα του μέσα από τους ρόλους του που θα μας τον θυμίζουν για πάντα.. Καλό ταξίδι».
Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Οι Αμαρτωλοί», «7 χρόνια γάμου», «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη», «Στην Πόλη αγαπηθήκαμε» και άλλες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από συνεργάτης του Ρομπέρτο Ροσελίνι έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του ευρωπαϊκού ερωτικού κινηματογράφου
Ο Ιρλανδός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον 007 σε τέσσερις ταινίες από το 1995 έως το 2002
Πρόκειται για έναν απολαυστικό συνδυασμό χιούμορ και συγκίνησης, με το κουίρ στοιχείο να εμφανίζεται σε κάθε σεκάνς και να δένει υποδειγματικά με το μέινστριμ.
Η μητρότητα σε γκορ αισθητική και με στοιχεία μεταφυσικού τρόμου –που φτάνει στα όρια του body horror– σε ένα φιλμ που παρακολουθείται με άνεση λόγω της ατμόσφαιράς του
Το πολιτικό στοιχείο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ταραχώδη διαδρομή των πρωταγωνιστών της ταινίας.
Ο Μάλκοβιτς, που πρωταγωνιστεί, κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στη Βενετία και θεωρείται ήδη ο βασικός υποψήφιος και για το Όσκαρ.
Aνεβαίνει το όνομα της στις στοιχηματικές εταιρείες
Ο 63χρονος ηθοποιός αιφνιδίασε τους περαστικούς προκαλώντας χάος με τα καμώματά του
Ποιος θα ενσαρκώσει τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα στην 26η ταινία του κινηματογραφικού franchise;
Οι ταινίες που ξεχωρίζουν, οι σημαντικές βραβεύσεις, οι επιλογές του Λάσε και οι καλεσμένοι στη μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης.
Ο βραβευμένος ηθοποιός περιγράφει στα απομνημονεύματά του τα δύσκολα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας
Η Σερ τιμήθηκε για την ερμηνεία της στο «Moonstruck»
Ένα γοτθικό μυστήριο με φόντο τα Χάιλαντς της Σκωτίας γεμάτο ίντριγκες και προδοσίες
Δώδεκα ημέρες γεμάτες προβολές, εκπαιδευτικές δράσεις και συναντήσεις με την τοπική κοινωνία
Ενόψει του reboot του franchise
Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών πριν 18 χρόνια
Γιατί το Devils του Κεν Ράσελ χρειάστηκε να περιμένει τόσο πολύ
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην 39η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, στην Αθήνα, στις 16 Ιανουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.