- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνταμ Ντράιβερ και Αν Χάθαγουεϊ στο νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι
Η ταινία θα διαδραματίζεται στον σκοτεινό κόσμο της μαφίας
Το επόμενο project του Άνταμ Ντράιβερ είναι το επερχόμενο «Father, Mother, Sister, Brother» του Τζιμ Τζαρμούς
Ο Άνταμ Ντράιβερ και η Αν Χάθαγουεϊ έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στο νέο crime thriller ετοιμάζει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τζέιμς Γκρέι (Armageddon Time, Ad Astra), το οποίο φέρει τον πρώιμο τίτλο «Paper Tiger».
Στο πλευρό των Άνταμ Ντράιβερ και Αν Χάθαγουεϊ πρόκειται επίσης να εμφανιστεί ο ταλαντούχος Τζέρεμι Στρονγκ (Succession, The Apprentice), ενώ την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει η Ραφαέλλα Λεόνε. Tο σενάριο του φιλμ (το οποίο υπογράφει ο ίδιος ο Γκρέι), ακολουθεί δύο αδέλφια που προσπαθούν απεγνωσμένα να γλυτώσουν από το μακρύ χέρι της ρωσικής μαφίας – και αν όλα πάνε καλά, το «Paper Tiger» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2025.
Η ταινία θα αναζητήσει αγοραστή στο επερχόμενο American Film Market, το κορυφαίο κινηματογραφικό event του Λας Βέγκας, όπου και παρουσιάζονται ετησίως τα πιο buzzy ανεξάρτητα projects του Χόλιγουντ.
Ο Άνταμ Ντράιβερ συνεχίζει ακάθεκτος την Χολιγουντιανή του... ανάβαση, αναλαμβάνοντας projects για μερικούς από τους σπουδαιότερους ωτέρ της βιομηχανίας. Ο ταλαντούχους ηθοποιός έχει ήδη δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ στο ενεργητικό του, ενώ πρόσφατα τον έχουμε δει στα πολυδιαφημισμένα «Megalopolis» και «Ferrari» των Φράνσις Φορντ Κόπολα και Μάικλ Μαν. Το επόμενο project του ηθοποιού είναι το επερχόμενο «Father, Mother, Sister, Brother» του Τζιμ Τζαρμούς.
Η Χάθαγουεϊ από την άλλη έχει πρόσφατα επιστρέψει δριμύτερη στο προσκήνιο, μετά τη συμμετοχή της στην απρόσμενη streaming επιτυχία «The Idea of You» που κυκλοφόρησε αυτό το καλοκαίρι στο Amazon Prime. Στο άμεσο μέλλον, η γοητευτική ηθοποιός αναμένεται να συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο «Princess Diaries 3», καθώς και στην ταινία «Flowervale Street».
Ο Τζέιμς Γκρέι έχει πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων τα «Ad Astra», «Two Lovers» και «The Lost City of Z». Έχει διαγωνιστεί πέντε φορές για τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστροφή στην Ισπανία για τον 90χρονο σκηνοθέτη με αγγλόφωνη παραγωγή
Η Paramount υπόσχεται ότι το φιλμ θα προσφέρει μια φρέσκια ματιά στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών της Hasbro
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου με τον Τομ Κρουζ διχάζει όσο λίγες φέτος. Μήπως όμως οι περισσότεροι «θεατές» κοίταξαν προς τη λάθος πλευρά της σκηνής;
Τα ρηχά νερά, το ναυάγιο και οι υπερπαραγωγές που αντέχουν
Έμπνευση από τη σκοτεινή αίθουσα και την έρημο φέρει η οπτική ταυτότητα της διοργάνωσης
Οι ταινίες που αξίζει να δούμε στις σκοτεινές αίθουσες
Ένα διάσημο bestseller της Κόλιν Χούβερ δίνει πνοή στο ψυχολογικό θρίλερ με το λαμπερό καστ και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο δεύτερο μέρος
To φιλμ έσκισε στη Γαλλία, με περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια εισιτήρια.
Η ταινία απέσπασε ειδικό βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας και καταχειροκροτήθηκε για 25 λεπτά.
Ένα φιλμ που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πλανήτη.
Η χριστουγεννιάτικη κωμωδία «The Man with the Bag» θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video από τις 2 Δεκεμβρίου
19 χρόνια μετά το πρώτο ταξίδι, το Animasyros έχει γίνει μέρος της ζωής της Ερμούπολης
Εξελίσσεται σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς
Οι θέσεις από την εξηκοστή ως την εικοστή πρώτη
Εξελίσσεται σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της χρονιάς
Από το «Top Gun: Maverick» και το «Anyone But You» μέχρι την αποτυχία του «The Running Man»
Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης αναλαμβάνει ρόλο curator στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας
Ολοκληρώθηκε στη Σύρο το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων
Ο 80χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η εμμονή του με τη φυσική του κατάσταση τον οδήγησε σε διατροφική διαταραχή
Στο πλευρό της ο Τομ Χόλαντ και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ σε σκηνοθεσία Πολ Κινγκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.