Κινηματογραφος

Κέβιν Σπέισι: «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα με 20χρονους»

Tι είπε με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» του Channel 4

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέβιν Σπέισι
© EPA/ANDY RAIN

Κέβιν Σπέισι: Τι είπε με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» του Channel 4

Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» του Channel 4 που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα ο Κέβιν Σπέισι μίλησε για όλους και όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για τις νέες καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά από άνδρες που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα είναι πλέον άφωνος».

@hypelinevideo

Kevin Spacey isn't staying silent about Channel 4's 'Spacey Unmasked' documentary. 🎥 Refusing to be portrayed one-sidedly, the actor defends himself on social media. Despite legal outcomes, the controversy surrounding him persists. Tune in to hear Spacey's rebuttal. #KevinSpacey #SpaceyUnmasked #Documentary #Controversy

♬ original sound - HypeLine

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν και τις πράξεις μου. Αλλά δεν μπορώ και δεν πρόκειται να αναλάβω την ευθύνη ή να ζητήσω συγγνώμη από οποιονδήποτε έχει επινοήσει πράγματα για μένα ή έχει μεγαλοποιήσει ιστορίες για μένα. Ποτέ δεν έχω πει σε κάποιον ότι αν μου κάνει σεξουαλικές εξυπηρετήσεις, εγώ θα τον βοηθήσω στην καριέρα του. Σαφώς και συνευρέθηκα, ξέρετε, με κάποιους άνδρες που πίστευαν ότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν στην καριέρα τους έχοντας σχέση μαζί μου. Αλλά δεν υπήρχε καμία συζήτηση μαζί μου, όλα ήταν μέρος του σχεδίου τους, το οποίο ήταν πάντα προορισμένο να αποτύχει, επειδή δεν ήμουν μέσα στη συμφωνία», υπογράμμισε ο Κέβιν Σπέισι.

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα με κάποιους από τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτά τα προγράμματα, οι οποίοι ήταν στα 20 τους; Ναι. Τα έφτιαξα ποτέ με άλλον ηθοποιό; Ναι. Μήπως έκανα μια αδέξια προσέγγιση σε κάποιον που δεν ενδιαφερόταν όπως αποδείχτηκε; Ναι. Αυτό μπορεί να μην ήταν η καλύτερη απόφαση και δεν θα το έκανα σήμερα. Αλλά συνέβη. Δεν ήταν παράνομο και ούτε έχει ισχυριστεί ποτέ κανείς ότι ήταν παράνομο. Αλλά δεν τους απασχολούσα, δεν ήμουν το αφεντικό τους, πολλές φορές απλώς κολυμπούσα για μια ώρα εδώ ή εκεί ως γνωστός ηθοποιός για να προσφέρω υποστήριξη... να απαντήσω σε ερωτήσεις. Δεν μπορώ να το ξαναπεράσω αυτό, να επιτρέψω στον εαυτό μου να δεχτώ αβάσιμες επιθέσεις χωρίς να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε ο Σπέισι αρνούμενος κατηγορηματικά κάθε κατηγορία για έκνομη συμπεριφορά.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Κέβιν Σπέισι δήλωσαν ότι δεν υπήρχε δημόσιο συμφέρον στην παραπληροφόρηση του κοινού με τη δημοσίευση «ψευδών και ανεπιβεβαίωτων ισχυρισμών που χρονολογούνται σχεδόν 50 χρόνια πριν».

Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο Spacey Unmasked λέγεται ότι θα περιλαμβάνει μαρτυρίες ανδρών «σχετικά με γεγονότα που λέγεται ότι έλαβαν χώρα μεταξύ 1976 και 2013 και αφορούν αυτό που περιγράφουν ως ανεπιθύμητη σεξουαλική συμπεριφορά» από τον Σπέισι. Η σειρά των δύο επεισοδίων θα προβληθεί στις 6 και 7 Μαΐου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλιάδες του κόσμου
Βασιλιάδες του κόσμου: Στο βασίλειο της Κολομβίας

Η ταινία από την Κολομβία, που κέρδισε το πρώτο βραβείου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, είναι μια μεστή, καλλιτεχνική δημιουργία γύρω από ένα μείζον πολιτικό ζήτημα στην ιστορία της πολύπαθης χώρας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.