Κινηματογραφος

Ο Κέβιν Σπέισι για το νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του: «Απελπισμένη προσπάθεια για νούμερα»

«Δεν θα δεχτώ επιθέσεις από ένα ετοιμοθάνατο δίκτυο»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ανδρας με κουστουμι, καμερες, μικρόφωνα, δημοσιογράφοι
Νέο ντοκιμαντέρ 2 επεισοδίων για τη ζωή του Κέβιν Σπέισι κυκλοφορεί από τη Warner © ΕΡΑ/ANDY RAIN

Ο Κέβιν Σπέισι για το νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του: «Απελπισμένη προσπάθεια για νούμερα»

Ο Κέβιν Σπέισι έδωσε την απάντησή του στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ με θέμα τις δικαστικές του περιπέτειες για σεξουαλική επίθεση, υποστηρίζοντας ότι οι παραγωγοί δεν του έδωσαν επαρκή χρόνο για να απαντήσει στις κατηγορίες.

άνδρας μπαινει σε αμαξι, δημοσιογραφοι, μικροφωνα, καμερες
Το ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» θα μεταδοθεί σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία © ΕΡΑ/ANDY RAIN

Κέβιν Σπέισι: Δεν μου δόθηκε χρόνος να ετοιμασθώ

Το ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων «Spacey Unmasked» το οποίο «διερευνά τη συμπεριφορά του Σπέισι και συζητά με πολλά πρόσωπα (που δεν συνδέονται με τις δίκες του 2023), έχει προγραμματιστεί για πρώτη προβολή την επόμενη εβδομάδα στο Κανάλι 4 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο, πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο Σπέισι στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παραπονεθεί ότι «είχε επανειλημμένα ζητήσει από το Κανάλι 4 να μου δώσει περισσότερες από 7 ημέρες για να απαντήσω σε ισχυρισμούς εναντίον μου που χρονολογούνται πριν από 48 χρόνια και να μου παράσχει επαρκείς λεπτομέρειες για να διερευνήσω αυτά τα θέματα».

Συνέχισε λέγοντας: «Το Κανάλι 4 αρνήθηκε με το σκεπτικό ότι το να ζητήσω 7 ημέρες διορία για να απαντήσω σε νέες, ανώνυμες και ασαφείς κατηγορίες είναι δίκαιο».

Το Κανάλι 4 απάντησε στα σχόλια του Κέβιν Σπέισι με μια δήλωση στο Variety, «Το Spacey Unmasked θα μεταδοθεί στις 6 και 7 Μαΐου. Στον Κέβιν Σπέισι έχει δοθεί επαρκής ευκαιρία να ανταποκριθεί».

«Δεν θα δεχτώ επιθέσεις από ένα μονόπλευρο ντοκιμαντέρ»

Αντίθετα, ο Σπέισι υποσχέθηκε ότι θα απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του μέσω του λογαριασμού του στο X.

«Δεν θα κάτσω και δε θα δεχτώ επιθέσεις από ένα μονόπλευρο ντοκιμαντέρ ενός ετοιμοθάνατου δικτύου για εμένα στην απέλπιδα προσπάθειά του για νούμερα», έγραψε ο Σπέισι την Πέμπτη.

«Κάθε φορά που μου δινόταν ο χρόνος και το κατάλληλο φόρουμ για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οι κατηγορίες καταρρέουν και εγώ αθωώνομαι».

Μετά τη επερχόμενη προβολή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το «Spacey Unmasked» θα μεταδοθεί και στις ΗΠΑ από τη Warner Bros, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να εκδώσει δήλωση μέσω του εκπροσώπου του την περασμένη εβδομάδα.

«Είναι τιμή μου που πρωταγωνιστώ στην πρώτη μου ταινία με τη Warner Brothers εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζω η Ακαδημία να λάβει υπόψη της κάποιες από τις σπουδαίες ερμηνείες του λιγότερο γνωστού καστ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλιάδες του κόσμου
Βασιλιάδες του κόσμου: Στο βασίλειο της Κολομβίας

Η ταινία από την Κολομβία, που κέρδισε το πρώτο βραβείου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, είναι μια μεστή, καλλιτεχνική δημιουργία γύρω από ένα μείζον πολιτικό ζήτημα στην ιστορία της πολύπαθης χώρας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.