Κινηματογραφος

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε να την αποκαλούν με το αληθινό της όνομα

Γιατί χρησιμοποιούσε ως καλλιτεχνικό της το «Έμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Έμα Στόουν
Έμα Στόουν: Πώς θέλει να την αποκαλούν οι συνεργάτες © EPA

Έμα Στόουν: Αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε να την αποκαλούν με το αληθινό της όνομα - Γιατί χρησιμοποιούσε ως καλλιτεχνικό της το «Έμα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter η Έμα Στόουν αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε να την αποκαλούσαν με το αληθινό όνομά της, το Έμιλι.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποιοι από τους συνεργάτες της την αποκαλούν Έμιλι «όταν γνωριστούμε καλύτερα». Πώς, όμως, προέκυψε το Έμα Στόουν; Μα, διότι το Έμιλι Στόουν ήταν ήδη κατειλημμένο, από μια άλλη ηθοποιό-μέλος της ένωσης SAG-AFTRA.

Ωστόσο, πριν από λίγα χρόνια όμως δεν μπορούσε να ακούει πλέον το Έμα και άρχισε να ζητάει από τους συνεργάτες της να τη λένε Έμιλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εφηβεία της προτιμούσε το Έμα παρέπεμπε στην αγαπημένη της από τις Spice Girls, την Έμα Μπάντον.

«Όταν ήμουν μικρή ήμουν κατάξανθη και ήθελα να με φωνάζουν Emma όπως την Baby Spice, να ‘μαι λοιπόν. Στη Β’ τάξη, πήγα στον δάσκαλο, την πρώτη μέρα και του ζήτησα να με αποκαλεί Emma. Κι όμως, το έκανα. Από την Emma Lee Bunton».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ