Κινηματογραφος

Γιατί έπρεπε η Αν Χάθαγουεϊ να φιληθεί με 10 άντρες σε οντισιόν

Η αποκάλυψή της σε συνέντευξη

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αν Χάθαγουεϊ
Αν Χάθαγουεϊ: Γιατί φιλήθηκε με 10 άντρες σε οντισιόν © EPA

Αν Χάθαγουεϊ: Γιατί φιλήθηκε με 10 άντρες σε οντισιόν - Η αποκάλυψή της σε συνέντευξη

Την οντισιόν, κατά την διάρκεια της οποίας έπρεπε να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες θυμήθηκε η Αν Χάθαγουεϊ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο V Magazine, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως στις αρχές της καριέρας της και συγκεκριμένα περίπου στο 2000 αναγκαζόταν να συμφωνεί με αμφισβητήσιμες πρακτικές.

«Πίσω στη δεκαετία του 2000 - και αυτό μου συνέβη - θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις», αποκάλυψε η Αν Χάθαγουεϊ.

«Μου είπαν: "Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;". Και σκέφτηκα, "Συμβαίνει κάτι με μένα;", γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό», πρόσθεσε.

Ακολούθως, η Χάθαγουεϊ δήλωσε ότι είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί "δύσκολος"», παρόλο που ήταν «τόσο νέος».

«Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε.

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει. Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ