Κινηματογραφος

Η Αν Χάθαγουεϊ γιορτάζει τα πέντε χρόνια νηφαλιότητάς της

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αν Χάθαγουεϊ
Η Αν Χάθαγουεϊ γιορτάζει τα πέντε χρόνια νηφαλιότητάς της © EPA

Αν Χάθαγουεϊ: Γιορτάζει τα πέντε χρόνια νηφαλιότητας - Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Για τα πέντε χρόνια νηφαλιότητάς της μίλησε σε νέα συνέντευξή της στους New York Times η Αν Χάθαγουεϊ.

«Συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά είμαι νηφάλια εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό είναι για εμένα ορόσημο. Τα σαράντα μού φαίνονται σαν δώρο. Διστάζω να τα αποκαλέσω “μέση ηλικία” γιατί μπορεί σήμερα να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Δεν ξέρουμε αν είμαστε στη μέση της ζωής μας. Δεν ξέρουμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χάθαγουεϊ.

Πώς σταμάτησε να πίνει η Αν Χάθαγουεϊ

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ο ερχομός του γιου της ήταν που την ώθησε να σταματήσει να πίνει.

«Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι πίνω και ο γιος μου φτάνει σε μια ηλικία όπου πραγματικά με χρειάζεται όλο το πρωί… Μια μέρα, που τον άφησα στο σχολείο, μπορεί να μην οδηγούσα αλλά ήμουν σε κατάσταση χανγκόβερ κι αυτό ήταν αρκετό για εμένα. Το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι έπινα αλλά τα χανγκόβερ που είχα μετά. Το τελευταίο κράτησε πέντε μέρες» όπως είχε πει σε μια άλλη συνέντευξή της. «Αν βρεθώ ξανά σε μια φάση της ζωής μου όπου θα έχω το περιθώριο για χανγκόβερ, θα αρχίσω ξανά να πίνω, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί όσο έχω το παιδί στο σπίτι».

«Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι πίνω και ο γιος μου φτάνει σε μια ηλικία όπου πραγματικά με χρειάζεται όλο το πρωί… Μια μέρα, που τον άφησα στο σχολείο, μπορεί να μην οδηγούσα αλλά ήμουν σε κατάσταση χανγκόβερ κι αυτό ήταν αρκετό για εμένα».

«Το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι έπινα αλλά τα χανγκόβερ που είχα μετά. Το τελευταίο κράτησε πέντε μέρες» όπως είχε πει σε μια άλλη συνέντευξή της. «Αν βρεθώ ξανά σε μια φάση της ζωής μου όπου θα έχω το περιθώριο για χανγκόβερ, θα αρχίσω ξανά να πίνω, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί όσο έχω το παιδί στο σπίτι», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλιάδες του κόσμου
Βασιλιάδες του κόσμου: Στο βασίλειο της Κολομβίας

Η ταινία από την Κολομβία, που κέρδισε το πρώτο βραβείου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, είναι μια μεστή, καλλιτεχνική δημιουργία γύρω από ένα μείζον πολιτικό ζήτημα στην ιστορία της πολύπαθης χώρας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.