Κινηματογραφος

«Trap»: Δείτε το trailer της νέας ταινίας - θρίλερ του M. Νάιτ Σιάμαλαν

Με τον Τζος Χάρτνετ σε πρωταγωνιστικό ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Josh Hartnett σε κοντινό πλάνο χαμογελαστός
Το νέο θρίλερ του M. Νάιτ Σιάμαλαν, «Trap» θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου © Instagram/thefilmstage

Πρώτο trailer για το «Trap», το νέο θρίλερ του M. Νάιτ Σιάμαλαν με τον Τζος Χάρτνετ σε πρωταγωνιστικό ρόλο             

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Warner Bros, το τρέιλερ για το θρίλερ μυστηρίου «Trap» του διάσημου Ινδο-Αμερικανού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Trap | Official Trailer

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Τζος Χάρτνετ, Χέιλι Μιλς, Μάρνι Μακφέιλ καθώς και η κόρη του σκηνοθέτη Σαλέκα η οποία έγραψε τα τραγούδια της ταινίας.

Σύμφωνα με το επίσημη σύνοψη, το «Trap» ακολουθεί «έναν πατέρα και την έφηβη κόρη του σε μία ποπ συναυλία όταν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού και απαίσιου γεγονότος».

Ο Χάρτνετ υποδύεται έναν ανήσυχο πατέρα που συνοδεύει την κόρη του σε μια συναυλία ποπ. Καθώς περιηγείται στο χώρο, αντιλαμβάνεται ασυνήθιστη αστυνομική παρουσία, που τον οδηγεί στην αποκάλυψη μιας δυσοίωνης αλήθειας: η συναυλία είναι η βιτρίνα για το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου. Σε εκείνο το σημείο, στο trailer έρχεται μια συγκλονιστική ανατροπή.

Ο Νάιτ Σιάμαλαν καθισμένος δίνει συνέντευξη
Ο διάσημος Ινδο-Αμερικανός σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν © Instagram/mnight

Ο Σιάμαλαν και η έμπνευσή του

Η έμπνευση για το Trap προήλθε από τις εμπειρίες του Σιάμαλαν στη μουσική βιομηχανία, ιδίως μέσω της κόρης του, Σαλέκα, η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Columbia Records. Η εξερεύνηση της εξελισσόμενης πολιτιστικής σημασίας των συναυλιών από τον σκηνοθέτη, σε συνδυασμό με την έφεσή του στις αφηγηματικές ανατροπές, θέτει τις βάσεις για μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εμπειρία.

Το όραμα του Σιάμαλαν για το «Trap» παραλληλίζεται με εμβληματικές ταινίες όπως το βραβευμένο με Όσκαρ, «Purple Rain», στο οποίο το σκηνικό της συναυλίας χρησιμεύει όχι μόνο ως απλό setting, αλλά ως αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, η ταινία υπόσχεται να βυθίσει τους θεατές σε μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας άψογα τη μουσική και την αφήγηση.

Η επιλογή του Τζος Χάρτνετ προσθέτει ένα ακόμη επίπεδο ίντριγκας, καθώς η πρόσφατη αναγνώρισή του στο «Oppenheimer», αλλά και η εμφάνισή του στη σειρά «Black Mirror» φαίνεται να ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τον σκοτεινά κωμικό τόνο της ταινίας. Η έμφαση που δίνει ο Σιάμαλαν στο να προκαλεί τόσο τρομακτικές στιγμές και ατμόσφαιρα, όσο και γέλιο, υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για μια συναρπαστική και αντισυμβατική εμπειρία θέασης.

View this post on Instagram

A post shared by IndieWire (@indiewire)

Μία πρώτη ματιά της ταινίας παρουσιάστηκε στο φετινό CinemaCon του Λας Βέγκας. Ο μετρ των ταινιών μεταφυσικού μυστηρίου υπογράφει και το σενάριο ενώ βρίσκεται στην παραγωγή μεταξύ των Ashwin Rajan, Marc Bienstock και Steven Schneider. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είναι η πρώτη παραγωγή μετά την επιστροφή του στην Warner Bros, η οποία ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2023.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ