Κινηματογραφος

Ο John Cena εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή των Όσκαρ - Κι όμως έχει ξανασυμβεί! (βίντεο)

Το περιστατικό του 1974 και η άβολη στιγμή στη φετινή διοργάνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσκαρ 2024: Ο Τζον Σίνα ανέβηκε ολόγυμνος στη σκηνή
Όσκαρ 2024: Ο Τζον Σίνα ανέβηκε ολόγυμνος στη σκηνή © EPA / CAROLINE BREHMAN

Όσκαρ 2024: Ο John Cena ανέβηκε ολόγυμνος στη σκηνή - Το περιστατικό του 1974 και η άβολη στιγμή στη φετινή διοργάνωση

Όσκαρ χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις επί σκηνής δεν γίνονται. Η φετινή διοργάνωση τα είχε όλα: φώτα, λάμψη, ξεχωριστές παρουσίες και βραβεύσεις, αλλά και τον... γυμνό John Cena. Στα Όσκαρ 2024 ο σταρ του WEE και ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή χωρίς ρούχα, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με την κάρτα υποψηφιοτήτων που έγραφε την κατηγορία των βραβείων που θα απένειμε. 

Όσκαρ 2024: Ο John Cena έδωσε ανέβηκε στη σκηνή ολόγυμνος

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερων κοστουμιών. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο πρώην παλαιστής του WWE εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, συζητώντας με τον παρουσιαστή για την εμφάνισή του επί σκηνής. «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή;», ρώτησε ο Jimmy Kimmel τους παρευρισκόμενους αφού πρώτα αναφέρθηκε στο παραπάνω περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίβεν. «Δεν θα ήταν τρελό;». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή το κεφάλι του γυμνού John Cena εμφανίστηκε από την κουίντα. «Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς», είπε αμέσως ο παλαιστής στον Jimmy Kimmel. «Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο», συμπλήρωσε.

Ο Jimmy Kimmel προσπάθησε να το μεταπείσει λέγοντάς του ότι το σκετς θα ήταν αστείο για να του απαντήσει ο Σίνα: «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο!».

Όσκαρ 2024: Ο γυμνός Σίνα και το απρόοπτο του 1974

Μόνο τυχαίο και απρόοπτο δεν ήταν βέβαια το περιστατικό. Οι διοργανωτές θέλησαν να θυμηθούν ένα περιστατικό που καταγράφηκε στη βραδιά απονομής του 1974 όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε όπως τον γέννησε η μαμά του από το πουθενά πάνω στη σκηνή, κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

Πάντως, το περιστατικό που καταγράφηκε πριν λίγες ώρες είχε ως στόχο να δείξει τη σημαντικότητα των κοστουμιών. Επί σκηνής ο Jimmy Kimmel βοήθησε τον John Cena να ντυθεί με ένα πρόχειρο μανδύα. 

Το βραβείο κέρδισε η ο βραβείο σχεδιάστρια Holly Waddington, για τα κοστούμια του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ