Κινηματογραφος

Όταν στα στούντιο ειρωνεύτηκαν την Σάρον Στόουν για την ιδέα να κάνει ταινία «Barbie»

«Πόσο μακριά έχουμε φτάσει» σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram η ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όταν στα στούντιο ειρωνεύτηκαν την Σάρον Στόουν για την ιδέα να κάνει ταινία «Barbie»
© EPA/ETIENNE LAURENT

Σάρον Στόουν: Η ιδέα της για ταινία «Βarbie» απορρίφθηκε την δεκαετία του 1990

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι κάποτε προσπάθησε να προτείνει μια ταινία «Barbie» σε ένα στούντιο του Χόλιγουντ κατά τη δεκαετία του 1990 με αποτέλεσμα να την ειρωνευτούν. 

«Με κορόιδεψαν [από] το στούντιο όταν ήρθα [με] την ιδέα τη δεκαετία του '90», έγραψε η Stone σε ένα σχόλιο προς την Αμέρικα Φερέρα στο Instagram, όπου η τελευταία μοιράστηκε τον δυνατό ευχαριστήριο λόγο της από τα Critics Choice Awards. «Πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Σας ευχαριστώ κυρίες μου για το θάρρος και την αντοχή σας».

Η Φερέρα είναι δευτεραγωνίστρια στην ταινία «Barbie» και τιμήθηκε με το βραβείο SeeHer στα Critics Choice Awards. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, απέτισε φόρο τιμής στην σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ και την ευχαρίστησε «για την απίστευτη μαεστρία με την οποία αποδεικνύεις ότι οι ιστορίες των γυναικών δεν έχουν καμία δυσκολία να επιτύχουν κινηματογραφικά και ταυτοχρόνως εισπρακτικά».

Δεν ήταν μόνο η Στόουν

Η Στόουν δεν είναι η μόνη ηθοποιός που προσπάθησε και απέτυχε να κάνει ταινία «Barbie». Πριν την Γκέργουικ , τόσο η Έιμι Σούμερ όσο και Αν Χάθαγουεϊ προσπάθησαν να κάνουνε μια ταινία στη Sony Pictures. Η Σούμερ είχε αρχικά επιλεγεί για να υποδυθεί την κούκλα της Mattel, αλλά αποκάλυψε πέρυσι ότι ήταν «δημιουργικές διαφορές» που προκάλεσαν την αποχώρησή της. «Αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό σε αυτό που έκαναν η Γκρέτα και η Μάργκοτ είναι ότι πέτυχαν διάνα», δήλωσε η Χάθαγουεϊ σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast «Happy Sad Confused». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ