- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όταν στα στούντιο ειρωνεύτηκαν την Σάρον Στόουν για την ιδέα να κάνει ταινία «Barbie»
«Πόσο μακριά έχουμε φτάσει» σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram η ηθοποιός
Σάρον Στόουν: Η ιδέα της για ταινία «Βarbie» απορρίφθηκε την δεκαετία του 1990
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι κάποτε προσπάθησε να προτείνει μια ταινία «Barbie» σε ένα στούντιο του Χόλιγουντ κατά τη δεκαετία του 1990 με αποτέλεσμα να την ειρωνευτούν.
«Με κορόιδεψαν [από] το στούντιο όταν ήρθα [με] την ιδέα τη δεκαετία του '90», έγραψε η Stone σε ένα σχόλιο προς την Αμέρικα Φερέρα στο Instagram, όπου η τελευταία μοιράστηκε τον δυνατό ευχαριστήριο λόγο της από τα Critics Choice Awards. «Πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Σας ευχαριστώ κυρίες μου για το θάρρος και την αντοχή σας».
View this post on Instagram
Η Φερέρα είναι δευτεραγωνίστρια στην ταινία «Barbie» και τιμήθηκε με το βραβείο SeeHer στα Critics Choice Awards. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, απέτισε φόρο τιμής στην σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ και την ευχαρίστησε «για την απίστευτη μαεστρία με την οποία αποδεικνύεις ότι οι ιστορίες των γυναικών δεν έχουν καμία δυσκολία να επιτύχουν κινηματογραφικά και ταυτοχρόνως εισπρακτικά».
Δεν ήταν μόνο η Στόουν
Η Στόουν δεν είναι η μόνη ηθοποιός που προσπάθησε και απέτυχε να κάνει ταινία «Barbie». Πριν την Γκέργουικ , τόσο η Έιμι Σούμερ όσο και Αν Χάθαγουεϊ προσπάθησαν να κάνουνε μια ταινία στη Sony Pictures. Η Σούμερ είχε αρχικά επιλεγεί για να υποδυθεί την κούκλα της Mattel, αλλά αποκάλυψε πέρυσι ότι ήταν «δημιουργικές διαφορές» που προκάλεσαν την αποχώρησή της. «Αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό σε αυτό που έκαναν η Γκρέτα και η Μάργκοτ είναι ότι πέτυχαν διάνα», δήλωσε η Χάθαγουεϊ σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast «Happy Sad Confused».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ταινία έκανε sold‑out πρεμιέρα στο Sundance και απέσπασε το Βραβείο Κοινού
Η αντίδραση του σκηνοθέτη στην είδηση ότι η ταινία του είναι η επίσημη πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ
Ο σκηνοθέτης άρχισε να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ το 2023
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Το χιουμοριστικό μήνυμά του στο Φεστιβάλ Βενετίας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.