- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όταν στα στούντιο ειρωνεύτηκαν την Σάρον Στόουν για την ιδέα να κάνει ταινία «Barbie»
«Πόσο μακριά έχουμε φτάσει» σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram η ηθοποιός
Σάρον Στόουν: Η ιδέα της για ταινία «Βarbie» απορρίφθηκε την δεκαετία του 1990
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι κάποτε προσπάθησε να προτείνει μια ταινία «Barbie» σε ένα στούντιο του Χόλιγουντ κατά τη δεκαετία του 1990 με αποτέλεσμα να την ειρωνευτούν.
«Με κορόιδεψαν [από] το στούντιο όταν ήρθα [με] την ιδέα τη δεκαετία του '90», έγραψε η Stone σε ένα σχόλιο προς την Αμέρικα Φερέρα στο Instagram, όπου η τελευταία μοιράστηκε τον δυνατό ευχαριστήριο λόγο της από τα Critics Choice Awards. «Πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Σας ευχαριστώ κυρίες μου για το θάρρος και την αντοχή σας».
View this post on Instagram
Η Φερέρα είναι δευτεραγωνίστρια στην ταινία «Barbie» και τιμήθηκε με το βραβείο SeeHer στα Critics Choice Awards. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, απέτισε φόρο τιμής στην σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ και την ευχαρίστησε «για την απίστευτη μαεστρία με την οποία αποδεικνύεις ότι οι ιστορίες των γυναικών δεν έχουν καμία δυσκολία να επιτύχουν κινηματογραφικά και ταυτοχρόνως εισπρακτικά».
Δεν ήταν μόνο η Στόουν
Η Στόουν δεν είναι η μόνη ηθοποιός που προσπάθησε και απέτυχε να κάνει ταινία «Barbie». Πριν την Γκέργουικ , τόσο η Έιμι Σούμερ όσο και Αν Χάθαγουεϊ προσπάθησαν να κάνουνε μια ταινία στη Sony Pictures. Η Σούμερ είχε αρχικά επιλεγεί για να υποδυθεί την κούκλα της Mattel, αλλά αποκάλυψε πέρυσι ότι ήταν «δημιουργικές διαφορές» που προκάλεσαν την αποχώρησή της. «Αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό σε αυτό που έκαναν η Γκρέτα και η Μάργκοτ είναι ότι πέτυχαν διάνα», δήλωσε η Χάθαγουεϊ σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast «Happy Sad Confused».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.