Κινηματογραφος

Τζορτζ Κλούνεϊ για Μάθιου Πέρι: «Η επιτυχία του δεν του έφερε χαρά ή ηρεμία»

Η γνωριμία τους απ' όταν ο Πέρι ήταν 16 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ © EPA

Τζορτζ Κλούνεϊ: Τι είπε για τον Μάθιου Πέρι - Η γνωριμία τους απ' όταν ο Πέρι ήταν 16 ετών.

Για την μακροχρόνια φιλία του με τον Μάθιου Πέρι μίλησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «The Boys in the Boat».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως γνώριζε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια» από τότε που ο δεύτερος ήταν 16 ετών μόλις.

«Παίζαμε μαζί paddle tennis. Ήταν περίπου δέκα χρόνια μικρότερός μου. Και ήταν ένα σπουδαίο, πάρα πολύ αστείο παιδί», ανέφερε ο Κλούνεϊ και πρόσθεσε:

«Μας έλεγε συνέχεια, θέλω να παίξω σε μια κωμική σειρά. Τότε θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Ωστόσο, ακόμα και όταν έκανε πραγματικότητα το παιδικό όνειρό του, η επιτυχία του στον ρόλο του Τσάντλερ «δεν του έφερε χαρά ή ηρεμία» σύμφωνα με τον Κλούνεϊ.

«Ήμασταν δίπλα αλλά δεν ξέραμε τι του συνέβαινε», ανέφερε ο Κλούνεϊ για τις περιόδους που ο Πέρι αντιμετώπιζε προβλήματα με τους εθισμούς του και συμπλήρωσε:

«Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι δεν ήταν ευτυχισμένος, αλλά δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία είχε μιλήσει, όλα αυτά τα θλιβερά πράγματα. Αυτό σου λέει ότι, απλά, η επιτυχία και τα χρήματα δεν φέρνουν, αυτομάτως, την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ