Κινηματογραφος

Ο Sebastian Stan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Apprentice» για τη ζωή του Donald Trump

Μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Sebastian Stan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Apprentice» για την ζωή του Donald Trump
Ο Sebastian Stan πρωταγωνιστεί ως Bucky Barnes στις ταινίες «Captain America» και «Avengers» της Marvel © ΕΡΑ / CAROLINE BREHMAN

Ο Sebastian Stan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Apprentice» για τη ζωή του Donald Trump - Μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης

Ο Sebastian Stan πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα βιογραφική ταινία με τίτλο «The Apprentice», μαζί με τη Maria Bakalova και τον Jeremy Strong, όπως αναφέρει το CNN.

Sebastian Stan to star in new film ‘The Apprentice’ reportedly about Donald Trump

Σύμφωνα με το Variety και το IMDb, ο Sebastian Stan, γνωστός για  την συμμετοχή του σε αρκετές ταινίες της Marvel στον ρόλο του Bucky Barnes, πρόκειται να παίξει έναν νεαρό Donald Trump στο «The Apprentice». Το Variety αναφέρει επίσης ότι η Maria Bakalova θα εμφανιστεί ως Ivana Trump, μια επιχειρηματίας που συνεργάστηκε με τον τότε σύζυγό της Donald Trump. Οι δυο τους χώρισαν το 1992 και η Ivana Trump πέθανε πέρυσι.

Ο Jeremy Strong θα υποδυθεί τον Roy Cohn, έναν διαβόητο δικηγόρο που ο Trump θεωρούσε μέντορά του στην αρχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με την εκτελεστική παραγωγό του «Apprentice», Amy Baer, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ali Abbasi και θα «είναι μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης».

«Είναι μια ιστορία μέντορα-προστατευόμενου που περιγράφει την προέλευση μιας αμερικανικής δυναστείας. Γεμάτο με χαρακτήρες μεγαλύτερους από τη ζωή, αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους», αναφέρει η Amy Baer.

Donald Trump's Worst Moments From The Apprentice

Ο Sebastian Stan κέρδισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Emmy πέρυσι για την ερμηνεία του ως ντράμερ των Motley Crüe, Tommy Lee στο «Pam & Tommy» του Hulu. Πρωταγωνιστεί επίσης ως Bucky Barnes στις ταινίες «Captain America» και «Avengers» της Marvel Cinematic Universe και στη μίνι σειρά «The Falcon and the Winter Soldier» της Disney+.

All Bucky Barnes Scenes (4K ULTRA HD)

Η Maria Bakalova κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Borat Subsequent MovieFilm» του 2020 και ο Jeremy Strong είναι περισσότερο γνωστός για τον βραβευμένο με Emmy ρόλο του ως Kendall Roy στη δραματική σειρά «Succession».

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Apprentice», αλλά εκπρόσωποι της ταινίας επιβεβαίωσαν στο CNN ότι η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ