- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το καστ του «Breaking Bad» στο πλευρό των απεργών του Χόλιγουντ
Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ στέλνουν μήνυμα στα μεγάλα στούντιο
Το καστ του «Breaking Bad» σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ηθοποιών του Χόλιγουντ - Η επανασύνδεση των Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ με αφορμή τις κινητοποιήσεις.
Το καστ της σειράς «Breaking Bad», συμπεριλαμβανομένων των Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, επανασυνδέθηκε πρόσφατα και κάλεσε τα στελέχη των στούντιο του Χόλιγουντ να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τους απεργούς ηθοποιούς.
«Θέλουμε να επιστρέψετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» είπε ο Κράνστον, ο οποίος υποδύθηκε τον Γουόλτερ Γουάιτ στη σειρά απευθυνόμενος προς την Ένωση Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα στούντιο της Sony Pictures, στο Κάλβερ Σίτι, στην κομητεία Λος Άντζελες.
Ο Κράνστον συναντήθηκε με τον Άαρον Πολ και τον Τζέσι Πλίμονς και άλλους συναδέλφους του, με τους οποίους συμπρωταγωνίστησε στη σειρά «Breaking Bad» για να εκφράσουν τη στήριξή τους στη διαμαρτυρία της Ένωσης Ηθοποιών Αμερικής, SAG-AFTRA η οποία συντάχθηκε με την απεργία των Σεναριογράφων του Χόλιγουντ.
Και οι δύο Ενώσεις επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα που προκαλούνται από την κυριαρχία των υπηρεσιών streaming, οι οποίες έχουν αλλάξει όλες τις πτυχές της παραγωγής και των αμοιβών στον κλάδο.
Η επιτυχημένη σειρά του AMC, «Breaking Bad» έχει μεγάλη τηλεθέαση στο Netflix, αλλά οι πρωταγωνιστές της λένε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις αμοιβές τους.
«Δεν τους κάνουμε εχθρούς. Δεν είναι κακοί. Αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους όλοι θα συνεργαστούμε για άλλη μια φορά κάποια στιγμή», είπε ο Κράνστον. «Θέλουμε απλώς να δουν την πραγματικότητα» ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.