Κινηματογραφος

Γιατί η Έμιλι Μπλαντ δεν θέλει οι κόρες της να ασχοληθούν με την υποκριτική

«Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική βιομηχανία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κραζίνσκι
Η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κραζίνσκι © EPA/NINA PROMMER

Έμιλι Μπλαντ: Γιατί δεν θέλει οι κόρες της να ασχοληθούν με την υποκριτική - «Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική βιομηχανία»

Τι κι αν τόσο η Έμιλι Μπλαντ όσο και ο σύζυγός της Τζον Κραζίνσκι είναι επιτυχημένοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ; Η Βρετανίδα αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε οι κόρες της να ακολουθήσουν το επάγγελμα της υποκριτικής.

Ειδικότερα, η Μπλαντ τόνισε πως η βιομηχανία μπορεί να είναι «πολύ απογοητευτική» για τις γυναίκες.

«Ανατριχιάζω όταν άνθρωποι μου λένε: "Η κόρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός". Θέλω να πω, "Μην το κάνεις"», δήλωσε στο Harper's Bazaar UK.

«Επειδή είναι μια δύσκολη βιομηχανία και μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική. Πολλοί άνθρωποι σου λένε να μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά - αλλά είναι εντελώς προσωπικά, ειδικά όταν κρίνεσαι για την εμφάνισή σου. Οπότε απλά πρέπει να υπομείνεις αυτή την πλευρά των πραγμάτων».

Σημειώνεται, πάντως πως και η αναγνωρισιμότητα της Μπλαντ δεν αντιμετωπίζεται σαν κάτι ιδιαίτερο από τις κόρες της, με την ίδια να αναφέρει πως είναι «αποστασιοποιημένη» από τη φήμη της.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε μια διαφημιστική πινακίδα, έχω αυτή την πλήρη αποστασιοποίηση με αυτό... Είμαι σαν να σκέφτομαι, "Ποιος είναι αυτός;". Και μπορώ να δω τα παιδιά μου να κάνουν το ίδιο - μπορεί να λένε, "Α! Να η μαμά!", αλλά δεν είναι συναρπαστικό γι' αυτά», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Αυτό που είναι συναρπαστικό γι' αυτά είναι όταν μπορώ να τα πάρω από το σχολείο και να τα πάω για κολύμπι. Η φιλοδοξία είναι υγιής - δεν πρέπει να θεωρείται αρνητικό πράγμα. Σημασία έχει να γνωρίζεις την αξία σου και τι προσφέρεις σε ένα έργο και να μην απολογείσαι ποτέ για το αν τα πας καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ