Κινηματογραφος

Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Η ταινία αναμένεται το 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρχεται το «Joker 2» με τον Χοακίν Φίνιξ τον Οκτώβριο του 2024
Joker - Poster © indieWire

Lady Gaga: Η πρώτη φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη εικόνα της Lady Gaga από την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie À Deux» όπου ενσαρκώνει την πρώην ψυχίατρο, Χάρλεϊ Κουίν, στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Toντ Φίλιπς, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από το sequel του «Joker» στο Instagram με αφορμή την ημέρα του έρωτα την Τρίτη, γράφοντας: «Καλή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Στη φωτογραφία βλέπουμε την κατάξανθη Lady Gaga να κοιτάζει έντονα στα μάτια τον Joker, ρόλος στον οποίο επανέρχεται ο Χοακίν Φίνιξ. Η Gaga έχει κόκκινη μπογιά στα χείλη και τη μύτη της, η οποία φαίνεται να προέρχεται από το μακιγιαρισμένο πρόσωπο του Joker.

Λίγο αργότερα και μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram, η Lady Gaga ανέβασε την ίδια φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε τον τίτλο της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον Άρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και τη βία.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» ξεκίνησαν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ