Κινηματογραφος

Σήμερα η Γιορτή του Σινεμά - Απολαύστε όλες τις ταινίες με 2 ευρώ

Σε όλες τις αίθουσες της χώρας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα κινηματογράφου
© Unsplash/ wong zihoo

Η Γιορτή του Σινεμά: Σήμερα πάμε όλοι κινηματογράφο με εισιτήριο 2 ευρώ - Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα

Το σινεμά σήμερα έχει την τιμητική του και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ταινίες μόνο με δύο ευρώ.

Το κοινό θα μπορεί με ένα σχεδόν συμβολικό αντίτιμο να διαλέξει ανάμεσα στις οχτώ νέες ταινίες, που κάνουν απόψε πρεμιέρα. Απ' αυτές ξεχωρίζουν τρεις ταινίες που βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες, το αυστραλιανό αστυνομικό θρίλερ «Ο Άγνωστος», η περιπέτεια «Ληστής με Στυλ», στην οποία εμφανίζεται και ο Μελ Γκίμπσον, καθώς και το πολιτικό θρίλερ από την Παλαιστίνη «Παγίδα».

Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

Λίγα λόγια για τις ταινίες

Ο Άγνωστος (The Stranger) - Σε σκηνοθεσία Τόμας Μ. Ράιτ: Ένα ενδιαφέρον βλοσυρό αστυνομικό θρίλερ από την Αυστραλία, αλλά περισσότερο ένα απαισιόδοξο αργόσυρτο ψυχολογικό δράμα, στο οποίο αναδεικνύονται η μοναξιά, η ψευδαίσθηση της πραγματικότητας, η πάλη μεταξύ καλού και κακού.

Ληστής με Στυλ (Bandit) - Σε σκηνοθεσία Άλαν Ούνγκαρ: Μια καλογυρισμένη χορταστική περιπέτεια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και στη ζωή του περιβόητου κακοποιού, γνωστού και ως «Ιπτάμενου Κλέφτη» που κατάφερε να ληστέψει δεκάδες τράπεζες και κοσμηματοπωλεία στον Καναδά, αφού είχε δραπετεύσει από φυλακή των ΗΠΑ.

Bandit I Official Trailer

Φρανς (France) - Σε σκηνοθεσία Μπρούνο Ντιμόν: Η πολυετής βαθιά κρίση στη Γαλλία αποτυπώνεται μέσα από την προσωπική ιστορία μίας δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας, σε τούτη δω την άνιση, αν μη τι άλλο, δραματική σάτιρα του Μπρούνο Ντιμόν. Η διάσημη Γαλλίδα τηλεπαρουσιάστρια, Φρανς, από κυνηγός της «είδησης» και κυρίως της μεγάλης τηλεθέασης, θα βρεθεί σε μια μέρα αυτή στη θέση του θηράματος των αρπακτικών της δημοσιογραφίας, του διαδεδομένου πλέον κιτρινισμού και αναθεωρεί τις ιδέες της.

FRANCE Trailer | TIFF 2021

Εκεί Που Ζούμε - Σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γκορίτσα: Την ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα -προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκινγκ της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο- και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ -  Official Trailer

Παγίδα (Huda's Salon) - Σε σκηνοθεσία Χάνι Αμπού-Ασάντ: Ένα σκοτεινό κλειστοφοβικό πολιτικό θρίλερ από τον δυο φορές υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας, με τα φιλμ «Παράδεισος Τώρα» και «Ομάρ», Χάνι Αμπού-Ασάντ. Ακόμη ένα δράμα που αναδεικνύει το πρόβλημα να είσαι Παλαιστίνιος και να ζεις στη Δυτική Όχθη, μία πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία ζουν πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι υπό καθεστώς κατοχής.

Huda's Salon - Official Trailer | HD | IFC Films

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

  • Το Φως του Διαβόλου (Prey for the Devil)
  • Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή (Checkered Ninja 2)
  • Καλημέρα Γλυκιά Πατρίδα (Hello, my Beautiful Homeland)

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ