- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam»
Ο Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στη νέα περιπέτεια του Κολέτ - Σερά
Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam» στα Village Cinemas The Mall.
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους ασφαλείας των πνευματικών δικαιωμάτων της ταινίας BLACK ADAM ενόψει της παγκόσμιας κινηματογραφικής της πρεμιέρας, με την έναρξη της προβολής τα κινητά σας τηλέφωνα θα χρειαστεί να παραμείνουν απενεργοποιημένα και εντός της σφραγισμένης συσκευασίας που θα σας δοθεί κατά την είσοδό σας στην αίθουσα. Καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στο χώρο κάνοντας χρήση εξοπλισμού νυχτερινής θέασης για την αποτροπή βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης του προβαλλόμενου περιεχομένου. Μπορείτε να δημοσιεύσετε στα social media σας, περιεχόμενο από τα trailers και το αποκλειστικό σποτ πριν ή μετά την προβολή της ταινίας. Στην περίπτωση που γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε απόπειρα χρήσης κινητού μόλις αρχίσει η προβολή της ταινίας, βάσει πρωτοκόλλου ασφαλείας πνευματικών δικαιωμάτων, θα σας ζητηθεί να σβήσετε το σχετικό υλικό και να αποχωρήσετε άμεσα από την αίθουσα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
TANWEER»
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 20:00 (με προσέλευση 19:45) στα Village Cinemas The Mall. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Black Adam» στο θέμα μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.