Κινηματογραφος

Η Άμπερ Χερντ δεν κόπηκε από το σίκουελ του «Aquaman»

Πώς χαρακτήρισε τις φήμες εκπρόσωπος της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άμπερ Χερντ
Άμπερ Χερντ © EPA / EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Άμπερ Χερντ: Η φήμη για το τέλος της από το Aguaman και η διάψευση της ηθοποιού μέσω εκπροσώπου της

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να «κόβεται» από το καστ της ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom» έβαλε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαμάχης της ηθοποιού με τον Τζόνι Ντεπ. 

Εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ δήλωσε στο Variety ότι «οι φήμες συνεχίζονται, είναι ανακριβείς, σκληρές και ελαφρώς παρανοϊκές».

Στην πρώτη ταινία, η Άμπερ Χερντ υποδύθηκε τη Μίρα και εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες «Justice League» και «Zack Snyder’s Justice League». Η δημοφιλία της Χέρντ «έπεσε» το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη δίκη. 

Στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Τζόνι Ντεπ, τονίζοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε σε άρθρο της στη Washington Post. Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 15 εκατ. δολαρίων.

Υπέρ της Άμπερ Χερντ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων, για τα οποία εξέφρασε την αδυναμία της να την καταβάλει. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις           

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ