Η Άμπερ Χερντ κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση
Η Άμπερ Χερντ κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση © EPA
Celebrities

Άμπερ Χερντ: Η Washington Post άλλαξε το άρθρο της

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Τζόνι Ντεπ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αλλαγές στο άρθρο της Άμπερ Χερντ έκανε η Washington Post μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Άμπερ Χερντ κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα η αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» να προχωρήσει σε αλλαγές στο επίμαχο άρθρο που έγραψε η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ και το οποίο ήταν η αφορμή για να υποβάλει μήνυση ο Αμερικανός ηθοποιός.

Η Άμπερ Χερντ είχε ισχυριστεί ψευδώς, όπως αποδείχτηκε με βάση την απόφαση του δικαστηρίου στη Βιρτζίνια, ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το δικαστήριο επιδίκασε 15 εκατ. δολάρια αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ. Η αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» πρόσθεσε ένα σχόλιο στην εισαγωγή του άρθρου της Άμπερ Χερντ.

«Το 2019 ο Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση. Μετά από μια δίκη στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, το δικαστήριο βρήκε την ηθοποιό υπεύθυνη για τρεις κατηγορίες για τις ακόλουθες δηλώσεις, που ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι ήταν ψευδείς και τον συκοφαντούν. Οι δηλώσεις είναι:

  1. Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας -και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
  2. Στη συνέχεια, πριν από δύο χρόνια, έγινα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και ένιωσα την πλήρη οργή του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά. 3) Είχα τη σπάνια πλεονεκτική θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς τα ιδρύματα προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση.
  3. Τo δικαστήριο έκρινε ότι ο Ντεπ, μέσω του δικηγόρου του Άνταμ Γουόλντμαν, δυσφήμησε τη Χερντ σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην αντεπίθεση της» αναφέρει το σχόλιο στην εισαγωγή».

Το άρθρο της Άμπερ Χερντ στην Washington Post με τις αλλαγές που πρόσθεσε η αμερικανική εφημερίδα
Το άρθρο της Άμπερ Χερντ στην Washington Post με τις αλλαγές που πρόσθεσε η αμερικανική εφημερίδα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice