- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ετοιμάζεται το σίκουελ του «Εξορκιστή»
Η ταινία θα είναι συνέχεια του εμβληματικού φιλμ τρόμου του 1973
Το σίκουελ της ταινίας «Εξορκιστής» ετοιμάζεται από τη Blumhouse Studios με την υπογραφή του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, σκηνοθέτη του «Halloween».
Νέα ταινία από το σύμπαν του Εξορκιστή (The Exorcist) ετοιμάζεται από τη Blumhouse Studios.
Ο παραγωγός, Τζέισον Μπλαμ επιβεβαίωσε την είδηση στο Den of Geek, μετά από φημολογίες χρόνων περί πιθανού remake.
Η ταινία θα είναι συνέχεια του εμβληματικού φιλμ τρόμου του 1973 και η σκηνοθεσία θα φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, σκηνοθέτη του «Halloween».
Μέχρι τώρα έχουν γυριστεί τέσσερα σίκουελ και μία τηλεοπτική σειρά, αλλά η επερχόμενη ταινία, σύμφωνα με τον Μπλαμ θα είναι πιο κοντά στην αρχική.
«Νομίζω ότι θα εκπλήξει ευχάριστα όλους τους σκεπτικιστές εκεί έξω. Είχαμε πολλούς σκεπτικιστές όσον αφορά το “Halloween” και ο Ντέιβιντ άλλαξε την άποψή τους και νομίζω ότι θα το κάνει και με την ταινία "The Exorcist"» είπε ο Μπλαμ.
«Θέλω να κάνω μια ταινία για τους ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν τον “Εξορκιστή” και είναι έξαλλοι που θα το κάνουμε αυτό αλλά με κάποιο τρόπο θα έρθουν στο σινεμά να το δουν. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους. Και θέλω να κάνω μια ταινία για το κοινό που δεν έχει ακούσει ποτέ του για τον “Εξορκιστή” αλλά θα την απολαύσει πραγματικά. Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ το πέτυχε αυτό με το “Halloween”. Και πιστεύω ότι θα το κάνουμε επίσης και με τον Εξορκιστή», τόνισε.
Το 2017, ο Γουίλιαμ Πίτερ Μπλάτι, συγγραφέας του «Εξορκιστή», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Το μυθιστόρημά του κυκλοφόρησε το 1971 και έγινε μπεστ σέλερ και δύο χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Την είδηση του θανάτου του «τουίταρε» την Παρασκευή ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γουίλιαμ Φρίντκιν: «Ο Γουίλιαμ Πίτερ Μπλάτι, ο αγαπητός φίλος και αδελφός που δημιούργησε τον Εξορκιστή, πέθανε χθες».
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Oι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν και Γκλέντα Τζάκσον αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο
Το φιλμ κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Generation του Φεστιβάλ Βερολίνου 2025.
Θρίλερ που καθηλώνει με τον δυναμισμό του και συγκινεί με την αδυσώπητα σκληρή αλήθεια του.
Όταν ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταφέρει στο σινεμά το πιο επιδραστικό κείμενο της δυτικής λογοτεχνίας
Από πού εμπνεύστηκαν οι αδερφοί Ντάφερ για να δημιουργήσουν την επιτυχημένη σειρά
Ο διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει τον δρόμο για νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Kill Bill
Η 90χρονη σταρ της υποκριτικής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καριέρα και την καθημερινότητά της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.